دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۳۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
شیرینی هلویی نه تنها در ظاهر شبیه هلو است بلکه به لطف مربای هلویی که در بین آن‌ قرار دارد، مزه شیرین و دلچسب هلو را هم حفظ می‌کند.
طرز تهیه شیرینی هلویی
 
ترکیب هنر و غذا قطعا شگفتی می‌آفریند. شیرینی هلویی مانند شیرینی ملکه بادام جزء شیرینی‌های خشک است که می‌توانید با مواد در دسترسی به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.. همچنین ظاهر دلفریب و زیبای این شیرینی می‌تواند در کنار شیرینی‌های خانگی ایام عید، زینت‌بخش میز پذیرایی شما باشد. در این مطلب یکی از بهترین دستورات تهیه این شیرینی را برای شما آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید.
 

طرز تهیه شیرینی هلویی

مواد لازم (برای ۱۷ عدد شیرینی)
آرد  نصف فنجان
بکینگ پودر سه چهارم قاشق چای‌خوری
کره نرم شده
۵ قاشق غذا‌خوری 
شکر دانه‌ریز
یک سوم فنجان 
شکر قهوه‌ای
یک چهارم فنجان 
تخم مرغ بزرگ
یک عدد
خامه ترش
۲ قاشق غذاخوری 
وانیل
سه چهارم قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای لایه میانی و تزئین
مربا هلو به مقدار لازم
شیر
۶ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی زرد و قرمز به مقدار لازم
شکر دانه‌ریز نصف فنجان
برگ نعناع تازه برای تزئین (اختیاری)  به مقدار لازم
 

مراحل تهیه 

  • فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
  • در یک کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • خامه، کره، شکر دانه‌ریز و شکر قهوه‌ای را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط حدود یک دقیقه هم بزنید.
  • تخم مرغ، وانیل و بعد خامه ترش را اضافه کنید و تا زمانی که به یک مخلوط یک‌دست تبدیل شود هم زدن را ادامه دهید.
  • در این مرحله مخلوط آردی را به آرامی به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  • یک گلوله کوچک از این خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید.
  • سپس مقداری آن را با کف دست فشار دهید تا کمی صاف شود. ( سعی کنید تمام شیرینی‌ها را به یک اندازه در بیاورید تا زیبایی کار نیز حفظ شود.)
  •  درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
  • خمیرهای شیرینی را درون سینی فر بچینید.

 

چیدن خمیر شیرینی درون سینی فر

 

  • شیرینی‌ها را به مدت ۱۴ تا ۱۵ دقیقه درون فر بپزید.
  • بعد از پخت شیرینی‌ها را روی یک قفسه قرار دهید تا کمی خنک شوند.
  • بعد از اینکه شیرینی‌ها به طور کامل خنک شدند، مانند تصویر زیر کمی از زیر آن‌ها را خالی کنید.

 

خالی کردن زیر شیرینی

 

  • در قسمت خالی شده حدود یک قاشق چای‌خوری مربای هلو یا مارمالاد بریزید.

 

ریختن مربا در قسمت خالی شده

 

  • بعد دو شیرینی را بردارید و به هم بچسبانید؛ به‌طوری که مربای هلو لایه میانی این دو شیرینی باشد.

 

چسباندن دو شیرینی به هم

 

تزئین شیرینی هلویی

بعد از پخت نوبت به تزئین این شیرینی خوش‌مزه می‌رسد. نیازی نیست که حتما هنرمند باشید تا بتوانید این کار را انجام دهید؛ چرا که تزئین این شیرینی بسیار آسان است. در ادامه آموزش تزئین زیبای این شیرینی آورده شده‌است.

  • در دو کاسه کوچک به صورت جداگانه سه قاشق غذاخوری شیر بریزید. 
  • رنگ خوراکی قرمز را درون یکی از کاسه‌ها و رنگ خوراکی زرد را نیز درون کاسه دیگر بریزید.
  • شیر را خوب هم بزنید تا این رنگ‌های خوراکی کاملا حل شوند.

 

ریختن رنگ خوراکی درون شیر

 

  • حالا شیرینی‌هایی که به هم چسباندید را بردارید و با قلموی نقاشی نیمی از آن را به رنگ زرد و نیم دیگر آن را به رنگ قرمز آغشته کنید. (به جای آنکه شیرینی را در مخلوط شیر و رنگ خوراکی فرو کنید، حتما با قلمو آن را رنگ کنید. این کار از خیس شدن بیش از حد شیرینی جلوگیری می‌کند.)
  • پس از رنگ کردن شیرینی‌ها، آن‌ها را مانند تصویر زیر در شکر بغلتانید.

 

غلتاندن شیرینی در شکر

 

  • در نهایت برای زیباتر شدن شیرینی هلویی روی آن را با یک برگ نعناع تزئین کنید.
  • پس از اتمام مراحل ، شیرینی‌ها را در ظرفی دربسته قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه‌داری کنید.

نوش جان ... 


بیشتر بدانید: روش نگهداری شیرینی خشک و تر


شیرینی هلویی


بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کرکی


سخن آخر

در برخی از دستورالعمل‌ها برای تهیه این شیرینی از روغن استفاده می‌شود؛ اما توجه کنید که کره طعم بهتری به شیرینی داده و بافت آن را نرم‌تر می‌کند. آیا شما هم با ما موافقید؟ آیا تا به حال پخت این شیرینی خاص و بی‌نظیر را امتحان کرده‌اید؟ دستورالعمل پخت شما چه تفاوتی با این دستورالعمل دارد؟ تجربیات ارزشمندتان در مورد پخت این شیرینی دلچسب را از طریق ارسال نظر با ما در میان بگذارید.

برگرفته از : cookingclassy.com

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار