دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

مازندران جزء ۱۲ استان حادثه خیز در تصادفات رانندگی استان است

مازندران جزء ۱۲ استان حادثه خیز در تصادفات رانندگی استان است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه مازندران جزء ۱۲ استان حادثه خیز در تصادفات رانندگی است.

به گزارش آوای خزر،محمد صادق رضایی امروز در نشست خبری در خصوص پویش نه به تصادف ﺑﺎ ﻫﺪف ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺼﺎدﻓﺎت، ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺪوﻣﯿﺖ و ﻣﺮگ و ﻣﯿﺮ ﻧﺎﺷﯽ از ﺗﺼﺎدﻓﺎت به

اجرای سه گام پویش نه به تصادف در استان مازندران اشاره کرد و افزود:این پویش از اسفندماه سال جاری آغاز و تا فرودین ماه اجرا می‌شود.

وی با اعلام اینکه در استان مازندران کل ماموریت‌های ترافیکی بیش از ۲۶ هزار مورد در سال جاری بوده است، تصریح کرد: این مقدار در سال گذشته ۲۸ هزار مورد و بیشتر ماموریت‌ها در داخل شهر‌ها بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه ۳۱ هزار مصدوم تصادفی در استان ثبت شده است، گفت: در تصادفات جاده نمودار سنی ۲۰ تا ۴۰ سال ۴۴ درصد را تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه راکبان موتور سیکلت در درجه اول تصادفات، عابران پیاده در رده دوم قرار دارند، ادامه داد: سهم اینها در برون شهری ۲۷ درصد و در درون شهری ۵۰ درصد اعلام‌شد.

رضائی با اعلام اینکه رسانه‌ها نقش به سزایی در کاهش تصادفات جاده‌ای دارند، افزود: شناسایی نقاط حادثه خیز و برجسته سازی آن و پیگیری برای کاهش آن یکی از اقداماتی است که انتظار داریم رسانه‌ها به آن بپردازند.

وی یکی از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی استان را در ایام تعطیلات نوروز، کاهش مدت زمان حضور آمبولانس در سر صحنه عنوان کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه مازندران جزء ۱۲ استان حادثه خیز در تصادفات رانندگی است، گفت: عملیاتی کردن و در عین حال جلب مشارکت مردمی در این پویش بسیار ضروری است و باید از همه ظرفیت‌ها در این زمینه استفاده کنیم.

وی در خصوص اجرای پویش نه به تصادف، اظهار داشت: در این پویش باید از ظرفیت آحاد جامعه استفاده شود.

خبرنگار: سمیه کریمی

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار