دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۱۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۹
در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی مازندران:

تأکید معاون وزیر آموزش‌وپرورش بر کیفیت‌بخشی به فضا‌های آموزشی مازندران

تأکید معاون وزیر آموزش‌وپرورش بر کیفیت‌بخشی به فضا‌های آموزشی مازندران
معاون وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی مازندران با تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت فضا‌های آموزشی، استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای تأمین منابع مالی را یک راهکار اساسی در تکمیل پروژه‌های آموزشی استان دانست.

زهرا شریفی - آوای خزر: حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، صبح سه‌شنبه در جلسه نهضت توسعه عدالت فضا‌ها و تجهیزات آموزشی مازندران که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با تبریک دهه کرامت و قدردانی از تلاش خیرین مدرسه‌ساز، اظهار داشت: کیفیت‌بخشی به فضا‌های آموزشی از اولویت‌های اصلی وزارت آموزش‌وپرورش است و در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست که مدرسه‌ای کانکسی و بی‌کیفیت باقی بماند.

وی افزود: سرانه فضای آموزشی در مازندران باید به ۶.۹۷ مترمربع برسد و این هدف تنها با مشارکت مردم و دستگاه‌های مختلف محقق خواهد شد. باید تلاش کنیم تا دانش‌آموزان استان از ابتدای مهر امسال شاهد بهبود چشم‌گیر در فضا‌های آموزشی باشند.

ظرفیت‌های مردمی، راهکار تأمین منابع

خان‌محمدی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های مردمی در تأمین منابع مالی پروژه‌ها، گفت: تجربه نشان داده است که هرجا مردم وارد میدان شده‌اند، مشکلات رفع شده است. کمپین‌های مردمی در مازندران می‌توانند الگوی گفتمان ملی شوند و مشارکت گسترده‌ای را در تکمیل پروژه‌ها ایجاد کنند.

وی همچنین بر لزوم نشان‌دار شدن مالیات برای توسعه مدارس تأکید کرد و گفت: طبق نظرسنجی‌ها، ۷۸ درصد مردم آماده‌اند مالیات خود را برای بهبود مدارس اختصاص دهند. پیشنهاد دیگر، تخصیص ۱۵ درصد از حقوق معادن به پروژه‌های آموزش‌وپرورش است.

لزوم اتمام ۱۰۱ مدرسه در سال جاری

در ادامه، مهدی یونسی‌رستمی، استاندار مازندران با تأکید بر توجه هم‌زمان به عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی اظهار داشت: در سال جاری باید ۱۰۱ مدرسه در استان تکمیل شود و ۱۲۰۰ مدرسه نیز نیازمند بازسازی و نوسازی هستند. بیش از ۱۰۰ مدرسه به دلایل ایمنی باید در اولویت تکمیل قرار گیرند.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از قطعی برق در استان گفت: این وضعیت زیبنده مردم شریف مازندران نیست. با وجود نیاز ۴۰۰۰ مگاواتی استان در تابستان، فقط ۲۴۰۰ مگاوات برق تولید می‌شود و برای جبران کمبود ۱۶۰۰ مگاواتی، تدابیر لازم اتخاذ شده است.

افتتاح ۶ پروژه آموزشی در مهرماه

همچنین فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران از وجود ۱۶ پروژه نیمه‌تمام در استان خبر داد و گفت: در صورت تأمین اعتبار، ۶ پروژه آماده بهره‌برداری در مهرماه هستند. همچنین پروژه‌های بحرانی نیز در دستور کار قرار دارند که با حمایت استانداری و تأمین منابع، به‌زودی تکمیل خواهند شد.

انتهای پیام/

 

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار