به گزارش آوای خزر، مسعود نصرتی در جمع شهرداران و مدیران فنی مازندران اظهار کرد: «منابعی برای شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر و روستاها داشتیم و یک لحظه فکر کردیم که زبالهسوز ساری فقط برای ساری نیست بلکه یکسری شهرهای همجوارهم دارند زباله میآورند به این سمت، بنابراین این ۱۰۰ میلیارد تومان را بدهیم به اینها با صورتجلسه و توافق و ... تا درست هزینه شود».
او ادامه داد: «همین را برای شهرهای دیگر هم ورود کردیم؛ چون اتفاق خوبی برای ساری بود از این لحاظ که مراکز دفن بهداشتی زباله که فقط متعلق به شهر نیست، لذا پولها را ما پرداخت میکنیم و پرداختها دیگر هدفمند شده؛ ۲۰ تا روستا ۱۵ تا شهر تجمعی انجام و ۵۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیارد تومان اختصاص میدهیم و پروژه سریع تمام میشود».
معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه ریزهکاریهایی وجود دارد و با همین تکنیک میتوانید معدن، کارخانه آسفالت و ماشینآلات خرید کنید، گفت: «پرداختها را ما انجام میدهیم بگذارید سهامدار پروژه بیایند؛ زمین آورده شهرداری است و یک کمکی هم در سازمان همیاری انجام میدهیم حالا سرمایهگذار بخش خصوصی رغبت میکند کنار شما قرار بگیرد و مثلا ۳۰ درصد سهام داشته باشد و سرمایهگذاری کند».
نصرتی خطاب به شهرداران اظهار کرد: «شما ظرفیت بالایی در حوزه مدیریت شهری هستید، دنبال اتفاقات عجیب و غریب و معجزه نگردید؛ همین ریزهکاریها و جزئیات کنار هم معنیدار میشوند و اتفاقات خوبی رقم میخورد».
او با اشاره به توزیع ۲ هزار نیسان کمپرسی برای روستاهای کشور، گفت: «در جلسهای گفتم که اگر این تعداد نیسان را به شهرداری تهران میدادیم شاید سه دقیقه هم خوشحال نمیشدند، چون اهمیتی برای آنها نداشت ولی در روستا جشن گرفتند؛ بنابراین با همین نوع حرکتها میتوان مشکلات را حل کرد و مردم توقعات درشت ندارند».
رئیس سازمان همیاری شهرداریها و دهیاریهای کشور در پایان با اشاره به اینکه از ۳ هزار و ۱۰۰ تن زباله تولیدی روزانه در استان مازندران ۹۰۰ تن مربوط به جمعیت غیرساکن و گردشگر است، بنابراین ما هم پذیرفتیم که که رسیدگی به این مسئله یک وظیفه در سطح ملی است. به گزارش خبرنگار ما، در سفر اسکندر مومنی وزیر کشور و هیات همراه، علاوه بر بازدید از چند طرح عمرانی حوزه وزارتی، از زبالهسوز ساری نیز بازدید شد.
انتهای پیام/