دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
نماینده قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه در گفت‌و‌گو با آوای خزر

پسماند؛ ابرچالش ۵۰ ساله شمال کشور در آستانه تعیین‌تکلیف ملی

عمران عباسی کالی با اشاره به مشکلات دیرینه پسماند در استان‌های شمالی کشور گفت: تشکیل کارگروهی متشکل از استانداران، وزرا و نمایندگان برای حل این معضل نشان می‌دهد که موضوع پسماند به‌عنوان ابرچالش منطقه شمال در دستور کار دولت سیزدهم و چهاردهم قرار گرفته است.

 

به گزارش آوای خزر، عمران عباسی کالی، نماینده مردم قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه معضل پسماند در سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان به مسئله‌ای متمایز و جدی تبدیل شده است، اظهار کرد: «در سایر نواحی کشور وضعیت به این صورت بحرانی نیست؛ اما در شمال، این چالش به دلیل شرایط اقلیمی و انباشت چند دهه‌ای زباله، به نقطه بحران رسیده است».

وی افزود: «در طول ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته، هر ساله اعتباراتی برای مدیریت پسماند در شهر‌های شمالی تعریف شد، اما نه‌تنها نتیجه قابل قبولی حاصل نشد، بلکه رضایت عمومی نیز حاصل نشده است. از همین‌رو، در سال ۱۴۰۳ تصمیم گرفتیم که پسماند به‌عنوان ابرچالش اصلی منطقه شمال کشور به رسمیت شناخته شود».

عباسی ادامه داد: «در دومین سفر استانی رئیس‌جمهور شهید، آیت‌الله رئیسی به مازندران، موضوع پسماند به‌عنوان اولویت نخست استان مطرح شد. اگرچه توفیق ادامه مسیر با آن شهید والامقام را نداشتیم، اما این مسئله با آغاز دولت چهاردهم نیز مجدد با جدیت در دستور کار قرار گرفته است».

او از تشکیل کارگروهی متشکل از سه استاندار شمالی، یک وزیر، دو معاون رئیس‌جمهور و ۳۱ نماینده مجلس برای رسیدگی به چالش پسماند خبر داد و گفت: «با این وجود، هنوز نگاه شایسته‌ای نسبت به این بحران شکل نگرفته است».

عباسی کالی با اشاره به وجود هفت سایت مصوب و سه سایت در دست اجرا در استان مازندران گفت: «یکی از این سایت‌ها مربوط به شهرستان قائم‌شهر است. طبق بررسی‌های میدانی و نظرات کارشناسی، برای تکمیل این سایت، اعم از مدیریت شیرابه، تخمیر، دیواره‌های حائل و تجهیزات مورد نیاز، حدود ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم».

وی با ابراز امیدواری نسبت به نتیجه دیدار اخیر با وزیر محترم کشور گفت: «وزیر وعده داد که هم برای محل تأمین اعتبار رایزنی‌هایی با ریاست جمهوری داشته و هم پیگیری نهایی موضوع را شخصاً با تعیین نماینده ویژه دنبال خواهد کرد. این اقدام را به‌عنوان هدیه‌ای از سوی فرزند شایسته استان در سطح ملی تلقی می‌کنم».

نماینده مردم قائم‌شهر در پایان ابراز امیدواری کرد با تدابیر جدید، چالش نیم‌قرنه مدیریت پسماند در شمال کشور برطرف شود.

انتهای پیام/

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
مطالب مرتبط
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار