دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۸۲۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
ویدئو/علی بابایی کارنامی:

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، در اظهاراتی صریح و جنجالی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور را به دلیل عملکرد ضعیف در مدیریت پسماند مازندران «بی‌عرضه» خواند و با تأکید بر اینکه پروژه زباله‌سوز ساری هیچ مشکل مالی ندارد، مقصر اصلی را مدیران ناآشنا با مدل‌های نوین سرمایه‌گذاری دانست.
 
 

پروژه‌ای بی‌مشکل از نظر مالی، گرفتار در گره‌های حقوقی و فرهنگی
 
سعید منصوری- آوای خزر: علی بابایی کارنامی در جریان بازدید وزیر کشور از پروژه زباله‌سوز ساری، با اشاره به نگرانی مردم از تأخیر طولانی‌مدت در بهره‌برداری این پروژه، اظهار داشت: «این تنها پروژه در استان مازندران است که هیچ مشکل مالی ندارد. تمام حمایت‌های لازم از سوی دولت، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور و استانداری صورت گرفته است.»
 
وی افزود: «در این زمینه، از تلاش‌های استانداران پیشین و به‌ویژه دکتر یونسی، استاندار فعلی مازندران، که با وجود زمان کوتاهی از آغاز مسئولیت‌شان، وقت زیادی برای این پروژه گذاشتند، قدردانی می‌کنم.»
 
او با بیان اینکه مشکل اصلی این پروژه نه تأمین اعتبار بلکه فقدان درک درست از مدل سرمایه‌گذاری آن است، گفت: «این پروژه نه پروژه عمرانی تملک دارایی است، نه از ردیف ملی بودجه‌ای تأمین می‌شود. یک مشارکت ۶۰ درصدی از سوی بخش خصوصی و ۴۰ درصدی از سوی شهرداری است که در قالب تولید انرژی از زباله طراحی شده، اما متأسفانه هنوز برخی کارشناسان و مدیران این الگوی نوین را نمی‌شناسند یا نمی‌پذیرند.»
 
نماینده مردم ساری با اشاره به اینکه پروژه مشابهی در نوشهر به بهره‌برداری رسیده، اما پروژه ساری هنوز درگیر مباحث کارشناسی است، افزود: «ما اولین تجربه سرمایه‌گذاری در مدیریت پسماند را داریم، اما به دلیل نبود فرهنگ‌سازی در این زمینه، به جای پیشرفت، با توقف و چالش مواجه هستیم.»
 
حمله بی‌سابقه به رئیس محیط زیست کشور: فقط نشسته و نگاه می‌کند
 
در بخش تند و جنجالی سخنان خود، بابایی کارنامی به‌صراحت از عملکرد رئیس سازمان محیط زیست کشور انتقاد کرد و گفت: «خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند. هیچ اقدام مؤثری در حوزه مدیریت پسماند انجام نداده و واقعاً در این زمینه، بی‌عرضه است. ما درگیر بحران پسماند در ده‌ها شهر کشور هستیم، اما ایشان هیچ نقشی در حل این بحران ایفا نمی‌کند.»
 
او با تأکید بر اینکه باید گریبان مدیران اجرایی ناتوان را گرفت، اظهار داشت: «وزرای کشور و اقتصاد و حتی شهرداری ساری پای کار بودند، اما سازمان محیط زیست مانع شده، نه اینکه کمک کرده باشد. رئیس این سازمان نه تنها مسئولیت‌پذیر نیست، بلکه با سکوت و بی‌عملی، فضای سرمایه‌گذاری را بازدارنده کرده است.»
 
بابایی با یادآوری تجربه سفر‌های خود به کشور‌هایی مانند چین گفت: «در بسیاری از کشور‌های دنیا، از زباله برق، آب گرم و انرژی نو تولید می‌شود، اما ما هنوز بلد نیستیم از زباله درست استفاده کنیم. این فرصت را تهدید کرده‌ایم، چون نمی‌توانیم با بخش خصوصی کنار بیاییم. دولت‌ها به‌طور تاریخی به بخش خصوصی بی‌اعتماد بوده‌اند و این بی‌اعتمادی ریشه در بی‌کفایتی برخی مدیران دارد.»
 
تقدیر از شهرداری ساری و تأکید بر قوانین مغفول‌مانده
 
نماینده مردم ساری در ادامه از شهرداری و شورای شهر ساری به‌دلیل پذیرش ریسک ورود به چنین پروژه‌ای تقدیر کرد و گفت: «با نرخ فعلی دلار، سرمایه‌گذاری بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومانی در این پروژه جسارت می‌خواست که شهرداری و شورا آن را انجام دادند. در مجلس یازدهم هم ما قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها و تأمین مالی از بازار سرمایه را تصویب کردیم، اما متأسفانه بسیاری از مدیران استان حتی این قوانین را مطالعه نکرده‌اند.»
 
وی با انتقاد از بی‌توجهی برخی مدیران اجرایی به برنامه هفتم توسعه گفت: «اگر برنامه هفتم مطالعه شده بود، پاسخ تمام این سؤالات در آن وجود دارد. اما به نظر می‌رسد برخی افراد عملاً علاقه‌ای به اجرای قانون ندارند و فقط مانع‌تراشی می‌کنند.»
 
بابایی کارنامی در پایان هشدار داد که اگر پروژه زباله‌سوز ساری به نتیجه نرسد، اعتماد عمومی به سرمایه‌گذاری در استان آسیب می‌بیند و کسی دیگر حاضر به ورود نخواهد بود.
 
انتهای پیام/
خبرنگار: سعید منصوری
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اسلامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
0
0
مازندران همیشه مورد بی مهری قرار داشته و داره
مهدوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
0
چقدر از عبوری گرفتین برای این خبر؟
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار