دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۸۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
مدیرکل بهزیستی مازندران:

ذبح شرعی و بهداشتی دام برای مددجویان بهزیستی مازندران در عید قربان

ذبح شرعی و بهداشتی دام برای مددجویان بهزیستی مازندران در عید قربان
همزمان با فرارسیدن عید سعید قربان، ذبح شرعی و بهداشتی دام در مازندران با هدف توزیع گوشت قربانی بین مددجویان تحت پوشش بهزیستی، با مشارکت اداره‌کل دامپزشکی، کشتارگاه‌های مجاز و خیرین نیک‌اندیش استان انجام می‌شود.

سعید منصوری- آوای خزر: فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران  با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گفت: «هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های مردمی برای اجرای دقیق نذورات قربانی، اقدامی مؤثر در ارتقای سلامت عمومی و بهره‌مندی عادلانه مددجویان از نذورات این عید بزرگ اسلامی است.»

وی افزود: «بهزیستی استان با همکاری سازمان دامپزشکی، نظارت کامل بر روند انتخاب، ذبح، بسته‌بندی و توزیع گوشت قربانی دارد و تمامی مراحل در کشتارگاه‌های مجاز و با رعایت دقیق اصول شرعی و بهداشتی انجام خواهد شد.»

سلامت مددجویان و بهداشت ذبح، اولویت بهزیستی

بریمانی با تأکید بر رعایت کامل اصول بهداشتی در فرآیند ذبح، ادامه داد: «با همراهی خیرین و دستگاه‌های ذیربط، تلاش می‌شود گوشت قربانی به‌صورت سالم، هدفمند و منسجم در اختیار خانواده‌های تحت پوشش قرار گیرد تا ضمن بهره‌مندی مادی، شأن و سلامت آنان نیز حفظ شود.»

وی خاطرنشان کرد: «در سال‌های گذشته نیز این طرح با موفقیت اجرا شده و امسال با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، کیفیت اقدامات ارتقاء یافته و توزیع عادلانه‌تر مد نظر قرار گرفته است.»

بهره‌مندی هدفمند نیازمندان از نذورات مردمی

مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: «گوشت قربانی تنها در صورت تأیید دامپزشکی و رعایت کامل ضوابط شرعی و بهداشتی در بین مددجویان توزیع می‌شود تا خطرات احتمالی بهداشتی به حداقل برسد.»

او افزود: «این اقدام، علاوه بر کمک‌رسانی به نیازمندان، نمونه‌ای از مشارکت مسئولانه اجتماعی در استان مازندران است که با همراهی نهاد‌های اجرایی و خیرین، آثار مثبت اجتماعی و فرهنگی به همراه دارد.»

بریمانی در پایان از همکاری خیرین، دامپزشکان، مدیران کشتارگاه‌ها و کارکنان بهزیستی در اجرای این طرح قدردانی کرد و خواستار تداوم این همکاری‌ها در سال‌های آینده شد.

 

انتهای پیام/

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار