دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۰
دسر کادایف یک دسر ترکی خوش‌مزه و راحت است که طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این دسر خوش‌طعم کافی است رشته کادایف، شکر و کره تهیه کرده و پخت آن را آغاز کنید.
طرز تهیه دسر کادایف
 
کادایف در واقع نام یک رشته خوراکی بسیار نازک است. این دسر ترکیبی از رشته کادایف، شکر و کره بوده و معمولا در کنار چایی سرو می‌شود. دسر کادایف نیز مانند دیگر دسرهای ترکی از جمله محلبی زعفرانی و کشکول در ایران بسیار پرطرفدار است. همچنین این دسر علاوه بر طعم بی‌نظیرش یک میان‌وعده سالم و مقوی برای بچه‌هاست. اگر می‌خواهید از مهمانانتان با یک دسر خوشمزه پذیرایی کنید پیشنهاد ما به شما پختن دسر کادایف است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا شوید.
 

طرز تهیه دسر کادایف

همان‌طور که گفته شد درست کردن این دسر خیلی آسان است؛ در واقع شما چند ساعت قبل یک شربت ساده درست می‌کنید؛ بعد با تنها ۳ ماده دسر را می‌پزید. در آخر شربت را به دسر اضافه می‌کنید. به همین راحتی!

مواد لازم برای دسر
کادایف تازه و خام
 ۵۰۰  گرم
کره
۲۵۰ گرم
فندق خرد شده
۴۰۰ گرم
مواد لازم برای شربت
آب یک لیتر یا چهار فنجان
شکر سفید دانه ریز
۸۵۰ گرم
آبلیمو
۶-۷ قطره
مواد لازم برای تزئین دسر
پسته و گردو خرد شده
به مقدار لازم
 
نکته: این دستورالعمل حدود ۱۲ عدد دسر بزرگ یا ۲۴ عدد دسر معمولی تحویل می‌دهد. همچنین برای این مقدار مواد اولیه از ظرفی با حداقل ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتی‌متر استفاده کنید.  

 

طرز تهیه دسر کادایف


روش تهیه شربت 

  • آب و شکر را در ظرفی بریزید؛ ظرف را روی حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شکر حل شود.
  • وقتی آب و شکر شروع به جوش آمد، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
  • چند بار هم زده و اجازه بدهید تا حدود ۵ دقیقه روی گاز بماند؛ سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود.

نکته: شربت را دو ساعت قبل از آماده کردن دسر آماده کنید. چون قبل از ریختن روی دسر باید به دمای اتاق برسد و سرد شود.


طرز پخت دسر 

  • فر را تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • ظرف یا قالب‌ را با کمی کره یا روغن گیاهی چرب کنید.
  • بسته رشته کادایف را باز کرده و رشته‌ها را تکه تکه کنید؛ رشته‌های خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید.

 

خرد کردن کادایف

 

  • در این مرحله کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید.

 

آب کردن کره

 

  • کره آب شده را روی کادایف‌های خرد شده بریزید.

 

ریختن کره روی کادایف

 

  • با استفاده از دست‎، کره و کادایف را تا زمانی که کره جذب رشته‌های کادایف شود مخلوط کنید.

 

طرز تهیه دسر خومشزه کادایف

 

  • نیمی از کادایف کره‌ای را داخل ظرف پخت ریخته و با دست‌تان به خوبی آن را در سینی پخش کنید.

 

طرز تهیه کادایف

 

طرز تهیه کادایف

 

  • حال فندق خرد شده را روی کادایف پاشیده و دوباره با دست خود خوب فشار دهید.

 

طرز تهیه کادایف آسان

 

  • مجددا روی لایه فندق کادایف مخلوط شده با کره ریخته و با دست فشار دهید.

 

 دسر لذیذ کادایف

 

  • ظرف را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزد.
  • بعد از گذشت ۳۰ دقیقه ظرف را به طبقه بالایی فر انتقال داده و درجه حرارت را به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید.
  • ۷ دقیقه صبر کرده تا روی دسر طلایی‌رنگ شود.
  • دسر را از فر بیرون آورده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه خنک شود.

 

طرز تهیه دسر خوشمزه کادایف

 

  • پس از گذشت ۵ دقیقه، دسر را در هر اندازه‌ای که می‌خواهید برش دهید.

 

طرز تهیه کادایف

 

  • در این مرحله با استفاده از یک ملاقه شربت را به‌طور مساوی روی دسر بریزید. 
  • قبل از سرو اجازه بدهید دسر به دمای اتاق برسد و بعد روی آن را با پسته و گردو خرد شده تزئین کنید.

دسر کادایف شما آماده است؛ نوش جان ...

 

 کادایف


بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوا رشته‌ای به ۲ روش (در فر و بدون فر)


سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه دسر خوش‍مزه کادایف آورده شد. شما می‌توانید این دسر را در خانه درست کرده و خانواده را با یک دسر خوش‌طعم و جدید سورپرایز کنید. اما حتما برایتان سوال شده که رشته کادایف باید از کجا تهیه کنیم؟ رشته کادایف در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود است. همچنین در برخی فروشگاه‌ها بسته‌های کادایف پخته وجود دارد؛ در این صورت فقط کافی است شربت را گرم کرده و آن را به کادایف اضافه کنید. لطفا نظرات و نکات پختی که به نظرتان به بهتر شدن این دسر کمک می‌کند را از قسمت ارسال نظرات با ما و کاربران دیگر در میان بگذارید.

برگرفته از : mydearkitcheninhelsinki.com

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها