کادایف در واقع نام یک رشته خوراکی بسیار نازک است. این دسر ترکیبی از رشته کادایف، شکر و کره بوده و معمولا در کنار چایی سرو میشود. دسر کادایف نیز مانند دیگر دسرهای ترکی از جمله محلبی زعفرانی و کشکول در ایران بسیار پرطرفدار است. همچنین این دسر علاوه بر طعم بینظیرش یک میانوعده سالم و مقوی برای بچههاست. اگر میخواهید از مهمانانتان با یک دسر خوشمزه پذیرایی کنید پیشنهاد ما به شما پختن دسر کادایف است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا شوید.
طرز تهیه دسر کادایف
همانطور که گفته شد درست کردن این دسر خیلی آسان است؛ در واقع شما چند ساعت قبل یک شربت ساده درست میکنید؛ بعد با تنها ۳ ماده دسر را میپزید. در آخر شربت را به دسر اضافه میکنید. به همین راحتی!
مواد لازم برای دسر |
کادایف تازه و خام |
۵۰۰ گرم
|
کره |
۲۵۰ گرم
|
فندق خرد شده |
|
|
آب |
یک لیتر یا چهار فنجان |
شکر سفید دانه ریز |
۸۵۰ گرم
|
آبلیمو |
|
مواد لازم برای تزئین دسر |
پسته و گردو خرد شده |
|
نکته: این دستورالعمل حدود ۱۲ عدد دسر بزرگ یا ۲۴ عدد دسر معمولی تحویل میدهد. همچنین برای این مقدار مواد اولیه از ظرفی با حداقل ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر استفاده کنید.
روش تهیه شربت
- آب و شکر را در ظرفی بریزید؛ ظرف را روی حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شکر حل شود.
- وقتی آب و شکر شروع به جوش آمد، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
- چند بار هم زده و اجازه بدهید تا حدود ۵ دقیقه روی گاز بماند؛ سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود.
نکته: شربت را دو ساعت قبل از آماده کردن دسر آماده کنید. چون قبل از ریختن روی دسر باید به دمای اتاق برسد و سرد شود.
طرز پخت دسر
-
فر را تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ظرف یا قالب را با کمی کره یا روغن گیاهی چرب کنید.
- بسته رشته کادایف را باز کرده و رشتهها را تکه تکه کنید؛ رشتههای خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید.
- در این مرحله کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید.
- کره آب شده را روی کادایفهای خرد شده بریزید.
- با استفاده از دست، کره و کادایف را تا زمانی که کره جذب رشتههای کادایف شود مخلوط کنید.
- نیمی از کادایف کرهای را داخل ظرف پخت ریخته و با دستتان به خوبی آن را در سینی پخش کنید.
- حال فندق خرد شده را روی کادایف پاشیده و دوباره با دست خود خوب فشار دهید.
- مجددا روی لایه فندق کادایف مخلوط شده با کره ریخته و با دست فشار دهید.
- پس از گذشت ۵ دقیقه، دسر را در هر اندازهای که میخواهید برش دهید.
- در این مرحله با استفاده از یک ملاقه شربت را بهطور مساوی روی دسر بریزید.
- قبل از سرو اجازه بدهید دسر به دمای اتاق برسد و بعد روی آن را با پسته و گردو خرد شده تزئین کنید.
دسر کادایف شما آماده است؛ نوش جان ...
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوا رشتهای به ۲ روش (در فر و بدون فر)
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه دسر خوشمزه کادایف آورده شد. شما میتوانید این دسر را در خانه درست کرده و خانواده را با یک دسر خوشطعم و جدید سورپرایز کنید. اما حتما برایتان سوال شده که رشته کادایف باید از کجا تهیه کنیم؟ رشته کادایف در فروشگاههای لوازم قنادی موجود است. همچنین در برخی فروشگاهها بستههای کادایف پخته وجود دارد؛ در این صورت فقط کافی است شربت را گرم کرده و آن را به کادایف اضافه کنید. لطفا نظرات و نکات پختی که به نظرتان به بهتر شدن این دسر کمک میکند را از قسمت ارسال نظرات با ما و کاربران دیگر در میان بگذارید.
برگرفته از : mydearkitcheninhelsinki.com