دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۷۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۳
گرفتن تلخی پوست پرتقال با انجام مراحلی همچون جوشاندن پوست‌های جدا شده از پرتقال و اضافه کردن شکر، گلاب و هل به آن ها در منزل به راحتی قابل انجام است.
گرفتن تلخی پوست پرتقال در منزل با دو روش ساده
 
بسیاری از افراد به تهیه خلال پوست پرتقال در منزل علاقه ویژه‌ای دارند، اما برای انجام این کار ابتدا باید تلخی پوست پرتقال گرفته شود. در این مقاله دو روش برای شیرین کردن پوست پرتقال آموزش داده شده است.


پوست پرتقال شیرین شده چه کاربرد‌هایی دارد؟

در صورتی که تلخی پوست پرتقال به خوبی گرفته شود از آن می‌توان در موارد زیر استفاده کرد:
  • تهیه انواع مربای پوست پرتقال
  • تهیه ترشی پوست پرتقال
  • تزیین انواع کیک و شیرینی
  • استفاده در برخی از غذا‌ها
  • تهیه دمنوش خلال پوست پرتقال


گرفتن تلخی پوست پرتقال (روش اول)

برای شیرین کردن پوست پرتقال به طرز صحیح، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱.  شستن پرتقال‌ها

پرتقال‌ها را در ظرف بزرگ ریخته و پوست آن‌ها را به خوبی شستشو دهید.

۲. جدا کردن پوست پرتقال

در این مرحله می‌بایست پوست پرتقال‌ها را با چاقوی بسیار تیز و یا رنده جدا کنید، به طوری که قسمت‌های سفید پرتغال از پوست نارنجی آن به خوبی جدا شود، چرا که بخش عمده تلخی پوست پرتقال به دلیل وجود قسمت‌های سفید آن است.

۳. جوشاندن پوست پرتقال

در این مرحله از گرفتن تلخی پوست پرتقال، ظرفی را پر از آب کرده و بگذارید به جوش بیاید. سپس پوست پرتقال‌ها را درون آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید بار دیگر آب به جوش آمده و پوست‌ها با آب کمی جوش بخورند. سپس آن‌ها را در یک آبکش ریخته و بگذارید تا آب آن‌ها خارج شود.

۴. دادن عطر و طعم به پوست پرتقال

ابتدا مقداری آب سرد را به همراه کمی گلاب و شکر مخلوط کنید. برای خوشبو‌تر شدن یک یا دو دانه هل نیز به آن اضافه کنید. سپس پوست‌ها را درون آن ریخته و در ظرف را ببندید. این مخلوط را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. بهتر است در طول این مدت ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض کنید. بعد از آن پوست پرتقال شیرین شده و آماده مصرف است.

گرفتن تلخی پوست پرتقال در منزل با دو روش ساده


گرفتن تلخی پوست پرتقال به روش دوم 

در این روش پس جداسازی پوست پرتقال ها، آن‌ها را به مدت ۱ الی ۲ روز در آب ولرم بخیسانید. در طول این مدت آب آن را ۳ الی ۴ بار تعویض کنید. سپس آن‌ها را دو بار جوشانده و در آب سرد بریزید؛ و در نهایت پوست‌ها را با مقداری شکر مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر در آن حل شود. پس از گرفتن آب اضافی، پوست پرتقال آماده مصرف است.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و اصیل


حرف آخر

همانگونه که اشاره شد از پوست پرتقال شیرین شده می‌توان در تهیه انواع دسر و غذا استفاده کرد. توجه کنید که از روش‌های گفته شده می‌توانید برای شیرین کردن پوست دیگر مرکبات مانند پوست نارنج، پوست لیمو ترش و پوست نارنگی نیز استفاده کنید. شما چه روش‌های دیگری برای گرفتن پوست پرتقال سراغ دارید؟ لطفاً آن را در قسمت ارسال نظر با دیگر مخاطبان آوای خزر در میان بگذارید.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار