دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
مرغ با سس پرتقال یک غذای جدید و خوشمزه بوده که دارای طعمی ملس و خوش‌مزه است. این غذا با داشتن طرز تهیه راحت و آسان، برای یک پذیرایی شیک و مجلسی بسیار مناسب است.
طرز تهیه مرغ با سس پرتقال به دو روش

آوای خزر: مرغ از جمله مواد پروتئینی بوده که در آشپزخانه‌های ایرانی از آن بسیار استفاده می‌شود. از جمله غذاهای خوش‌مزه‌ای که با مرغ تهیه می‌شود می‌توان به ته چین مرغ، خوراک مرغ با سس انار و فسنجان اشاره کرد. اما اگر از خوراک مرغ‌های تکراری و همیشگی خسته شده‌اید خوراک مرغ با سس پرتقال گزینه بسیار اشتهابرانگیزی به حساب می‌آید. این غذا دارای طعم و عطر بی‌نظیری بوده که از پخت آن پشیمان نمی‌شوید. در این مطلب دو دستور برای تهیه مرغ پرتقالی آورده شده‌است.


طرز تهیه مرغ با سس پرتقال زعفرانی

مواد لازم (برای ۵ نفر)
مرغ ۲ کیلوگرم
آب پرتقال طبیعی ۲ لیوان 
کره ۳ قاشق سوپ‌خوری 
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دم‌کرده زعفران ۱ قاشق سوپ‌خوری
دارچین به دلخواه

زمان لازم برای پخت غذا: ۱ ساعت

دستور تهیه

  • در قدم اول تکه‌های مرغ را با کره سرخ کرده و کمی نمک، فلفل و زعفران به آن بزنید.
  • پس از این مرحله آب پرتقال را به مرغ اضافه کرده تا روی مرغ‌ها را بگیرد. (مقدار آب پرتقال اگر کم باشد زود تبخیر شده و اگر زیاد باشد در پایان سس غلیظی برای مرغ حاصل نمی‌شود؛ پس توجه کنید که آب پرتقال کم یا زیاد نشود).
  • پس از اینکه به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت مرغ‌ها در آب پرتقال جوشید، خوراک مرغ شما پخته است. (حرارت باید بسیار ملایم باشد.)
  • مرغ‌ها را در یک دیس چیده و مقداری از سس باقی‌مانده را روی آن بریزید.
  • خوراک مرغ را می‌توانید به تنهایی یا با پلو میل کنید.

نوش جان ...

 

طرز تهیه مرغ پرتقالی به دو روش


بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۳ نوع غذای سریع با مرغ


طرز تهیه مرغ با سس پرتقال مجلسی

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۲ عدد نگینی خرد شده
آرد سفید ۱ پیمانه
نمک و فلفل  ¼ قاشق چای‌خوری از هر کدام
روغن زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
آب یک و نیم لیوان
آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه یک چهارم پیمانه
سرکه برنج  یک سوم پیمانه
سس سویا  دو و نیم قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده‌شده  ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای یا سفید ۱ پیمانه
سیر رنده‌شده نصف قاشق چای‌خوری
پیازچه خردشده  ۲ قاشق غذاخوری
دانه فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه رنده‌شده نصف  قاشق مرباخوری

زمان لازم برای پخت غذا: ۱ ساعت


طرز تهیه

  • ابتدا باید سس پرتقال را درست کنید؛ برای تهیه سس آب، آبلیمو، سرکه برنج، آب پرتقال و سس سویا را در یک قابلمه ریخته و آن را روی شعله قرار دهید.
  • سپس شکر قهوه‌ای، پوست پرتقال، زنجبیل، سیر، پیازخردشده و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • صبر کنید تا سس به جوش آید و یک قل بخورد؛ سپس حرارت را خاموش کرده تا کمی خنک شود.
  • اکنون تکه‌های مرغ را درون یک ظرف قرار دهید؛ یک پیمانه از سس خنک‌شده را به آن اضافه کنید؛ در ظرف را بسته و آن را دو ساعت در یخچال بگذارید.
  • در یک ظرف دیگر آرد، نمک و فلفل را مخلوط کرده و پس از دو ساعت مرغ خوابانده شده در سس را به آن انتقال دهید و خوب تکان دهید.
  • اکنون روغن زیتون را در یک تابه بریزید تا داغ شود؛ سپس مرغ‌ها را در تابه ریخته و هر دو طرف آن‌ها را خوب سرخ کنید.
  • مرغ‌های سرخ شده را روی دستمال روغن‌گیر قرار داده تا روغن‌ اضافی آن گرفته شود.
  • باقی‌مانده سس‌ها را در تابه دیگری ریخته، روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. سپس مرغ‌ها را به آن اضافه کنید تا چند قل بخورد.
  • مرغ با سس پرتقال شما آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با تکه‌های پرتقال تزئین کنید.

نوش جان ...

 

مرغ مجلسی با سس پرتقال


نکات مهم طبخ مرغ پرتقالی

  • سعی کنید برای این غذا از پرتقالی استفاده کنید که مزه تلخی نداشته باشد. جهت تلخ نشدن سس پرتقال، حتما هسته‌های پرتقال را با دقت از آب پرتقال جدا کنید.
  • در پایان اگر مرغ را چشیدید و مزه تلخی داشت یک تا دو قاشق شکر به آن اضافه کنید تا طعم تلخی آن از بین برود.
  • حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید؛ آبمیوه‌های آماده طعم بدی به مرغ خواهند داد.
  • هرچه طعم آب پرتقال ملس‌تر باشد سس پرتقال خوشمزه‌تر می‌شود.

 

سخن آخر

برای تهیه مرغ پرتقالی می‌توانید از پرتقال‌های توقرمز یا خونی نیز استفاده کنید. همچنین می‌توانید این غذای لذیذ را با انواع دورچین تزئین کرده و برای مهمانی‌های خود سرو کنید. لطفا اگر مرغ با سس پرتقال را درست کردید نظر و تجربیات خود را در مورد طعم و طرز تهیه آن با ما و دیگر مخاطبان آوای خزر در بخش نظرات در میان بگذارید.

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها