آوای خزر: سرویس آشپزی - فصل تابستان، فصل میوههای آبدار و خوشمزه و پر خاصیت است که شما میتوانید با تهیه کمپوت و یا مربا، از عطر، طعم و خواص بینظیر این میوهها در تمام فصول سال بهره ببرید. مربای طالبی هم مانند
مربا هلو انجیری و
مربای به دارای عطری قوی بوده و برای وعده صبحانه گزینه بسیار مناسبی است. در این مطلب میتوانید دستور تهیه این مربای فوقالعاده خوشمزه را بخوانید.
مربای طالبی
مواد لازم |
طالبی |
۵۰۰ گرم |
آب |
۲پیمانه |
شکر |
۴ پیمانه |
دستور تهیه
- طالبیها را بشویید، پوست و تخمههای آن را جدا کنید. (بهتر است طالبیهای سفت و کوچک را برای تهیه این مربا انتخاب کنید.)
- سپس آنها را به قطعات کوچکتر در اندازه و فرم دلخواه برش بزنید.
- اکنون شکر و آب را در یک ظرف بریزید، آن را روی حرارت بگذارید تا شکرها حل شوند و شربت قوام بگیرد.
- زمانی که شربت قوام گرفت، طالبیها را به شربت مربا اضافه کنید. (طالبی به جوشیدن زیاد احتیاج ندارد، پس بعد از مدتی کوتاه آن را از روی حرارت بردارید.)
- پس از اینکه مربا خنک شد، آن را در ظرف شیشهای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان ...
خواص بی نظیر طالبی
- سرشار از ویتامین آ.
- حاوی مقادیر زیادی بتا کاروتن (یک آنتیاکسیدان قوی برای پیشگیری از سرطان)
- پایین آورنده کلسترول و بیماریهای قلب و عروق
- اشتها آور و مناسب برای بچههای بد غذا
- ملین و ادرار آور و منایسب برای یبوست و اختلال بواسیر
- درمان کم خونی
- رفع کننده عطش
- حاوی ویتامین ث، پتاسیم، اسید فولیک، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین B۶
- کنترل و تنظیم متابولیسم
توجه: افرادی که دچار بیماری دیابت هستند باید در مصرف این میوه را مصرف کنند.
سخن آخر
در این مقاله دستوری ساده و عالی برای تهیه مربای طالبی ارائه شد که به سادگی میتوانید آن را در منزل درست کنید. شما میتوانید علاوه بر تهیه مربا، با تهیه فراپه طالبی و یا میلک شیک طالبی نیز از طعم و عطر این میوه بینظیر در فصل تابستان لذت ببرید.
اگر این مربای خوشعطر را تهیه کردید، تجربه خود از طرز تهیه و طعم آن را از طریق قسمت "نظرات و پرسشها" با ما و دیگر مخاطبان آوای خزر در میان بگذارید.
انتهای پیام/1000