آوای خزر:برای شما هم گرفتن هسته آلبالو و ساعتها وقت گذاشتن برای تهیه مربا آنقدر سخت است که هر سال عطایش را به لقایش میبخشید و این پرونده را با خریدن یک شیشه مربای آماده میبندید؟ حق دارید. هستهگیری آلبالو و پختن مربایش واقعا وقتگیر است، اما برای آماده کردن یک مارمالاد خانگی لعابدار و خوشعطر نه نیازی به جدا کردن هسته تکتک آلبالوها دارید و نه قرار است وقت زیادی را پای اجاق صرف کنید. تعجب نکنید! در این مطلب همه فوت و فنهای پخت سریع و آسان خوشمزهترین مارمالاد آلبالو را با شما درمیان میگذاریم.