دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۵
ژله با کمپوت میوه جات را می‌توانید با پودر ژله در طعم‌های مختلف درست کنید و به عنوان دسری شیک و مجلسی در مراسم‌های مختلف مورد استفاده قرار دهید.
ژله با کمپوت میوه جات
 
آوای خزر: ژله با کمپوت میوه جات نوعی دسر است که با پودر ژله میوه‌ای، ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین درست می‌شود و تکه‌های کمپوت میوه در آن نتیجه کار را بسیار چشم‌نواز می‌کند. این نوع ژله را مانند کیک ژله بستنی، ژله نارنگی و ژله تخم شربتی، می‌توان از جمله دسرهای مجلسی به حساب آورد که طرفداران زیادی نیز دارد. لازم به ذکر است که نوع کمپوت و پودر ژله مورد استفاده در تهیه این دسر کاملا اختیاری بوده و بستگی به ذائقه افراد دارد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این نوع دسر به دو روش بسیار شیک و خوشمزه، با ما باشید.
 

طرز تهیه ژله با کمپوت میوه جات

مواد لازم
پودر ژله میوه‌ای 3 بسته
آب کمپوت 2 لیوان
آب جوش 1 لیوان
کمپوت بدون آب (انواع میوه جات) 2 لیوان
خامه قنادی به میزان لازم

 

دستور تهیه

  1. پودر ژله را ابتدا در 1 لیوان آب جوش ریخته و هم بزنید تا حل شود.
  2. سپس 2 لیوان آب کمپوت به آن اضافه کرده و به روش بن ماری کاملا پودر ژله را در آب حل کنید.
  3. ژله حل شده در آب را در قالب‌ بریزید و تکه‌های کمپوت را درون آن ریخته و داخل یخچال بگذارید.
  4. پس از بسته شدن ژله به طور کامل، قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید، سپس ظرف سرو را روی دهانه قالب قرار داده و قالب را برگردانید.
  5. اطراف ژله با کمپوت میوه را با خامه فرم گرفته، خلال پسته یا خلال بادام تزیین کنید.

نوش جان ...

نکته: مانند تصویر زیر، می‌توانید این دسر را در جام‌های تک نفره سرو کنید.

 

طرز تهیه ژله با کمپوت میوه جات

 


ژله با کمپوت میوه در خربزه یا هندوانه

مواد لازم
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
کمپوت میوه بدون آب (چند نوع) 2 الی 3 لیوان
آب سرد 2 لیوان 
آب کمپوت میوه 2 لیوان
خربزه یا هنداونه 1 عدد
 

روش تهیه

  1. پودر ژله را در ۲ پیمانه آب سرد و ۲ لیوان آب کمپوت ریخته و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا کاملا در آن‌ها حل شود.
  2. سپس اجازه دهید تا ژله کمی از دما بیفتد.
  3. حال تکه‌های میوه‌ای کمپوت را به ژله اضافه کرده و هم بزنید.
  4. خربزه، هنذوانه یا طالبی را از طول برش داده و به دو نیم تقسیم کنید.
  5. تخم‌های آن را خارج کرده و مایه دسر را درون آن بریزید.
  6. ژله را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
  7. در انتها دسر را مانند تصویر زیر برش زده و سرو کنید.

 

طرز تهیه ژله با کمپوت میوه جات


سخن آخر

ژله با کمپوت میوه در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف درست شده و با استفاده از قالب‌های متفاوت می‌توان آن را در شکل‌های متنوعی نیز درست کرد. همان‌طور که ملاحظه کردید، تهیه این ژله نیاز به مهارت خاصی نداشته و با کمی خلاقیت می‌توانید یک دسر فوق‌العاده برای پذیرایی از میهمان‌های خود تهیه کنید. امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید و با ارسال نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه ما را در ارسال مطالب بهتر یاری دهید.
 
انتهای پیام/1000
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار