دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۶
کنسرو نخود فرنگی را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرده و اطمینان حاصل کرد که از سلامت مناسبی یرخوردار است. این کنسرو در بسیاری از سالادها و غذاها کاربرد دارد.
کنسرو نخود فرنگی خانگی
 
آوای خزر: امروزه استفاده از محصولات کنسروی به دلیل مشغله کاری و کمبود وقت، رونق زیادی گرفته است؛ به علاوه یکی از روش‌های نگهداری و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی، تهیه کنسرو است. کنسرو نخود فرنگی نیز از فرآورده‌های پرکاربرد در تهیه انواع سالاد و انواع ساندویچ سرد است. از آنجا که فصل برداشت نخود فرنگی زمان کوتاهی در فصل بهار است، برای نگهداری و مصرف این ماده مقوی در سایر فصول، می‌توان از کنسرو آن استفاده کرد. از این‌رو ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کنسرو خوشمزه نخود فرنگی را برا شما ارائه دهیم؛ با ما باشید.


کنسرو نخود فرنگی

مواد لازم
نخود فرنگی دانه شده 2 کیلوگرم
آب به میزان لازم
نمک 1 تا 2 پیمانه

 

دستور تهیه

  1. ابتدا غلاف نخود فرنگی‌ها را شکافته و دانه‌های نخود فرنگی را از آن خارج کنید.
  2. دانه‌های نخود فرنگی را با آب سرد بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن‌ها گرفته شود.
  3. مقداری آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید تا لب شور شود. (نه زیاد شور و نه زیاد بی‌نمک)
  4. حال اجازه دهید آب‌نمک سرد شود.
  5. چند عدد شیشه تمیز با در فلزی انتخاب کنید و آن‌ها را با دانه‌های نخود فرنگی پر کنید.
  6. سپس آب نمک خنک شده را روی نخود فرنگی‌ها بریزید تا کاملا پر شوند.
  7. درون قابلمه‌ای تا نیمه آب سرد ریخته و شیشه‌ها را بدون بستن درب، در آن‌ قرار دهید.
  8. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب درون آن به جوش آید.
  9. اجازه دهید آب درون قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشد و همراه با آن آب درون شیشه‌ها نیز جوشیده و نخود فرنگی‌ها نرم شوند.
  10. پس از 10دقیقه جوشیدن، اگر آب درون شیشه‌ها کم شده بود، با آب نمکی که قبلا درست کردید آن‌ها را پر کنید. سپس در شیشه‌ها را محکم ببندید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر در آب بجوشند.
  11. شیشه‌ها پس از 15 دقیقه جوشیدن در آب، هواگیری شده و کنسرو نخود فرنگی آماده می‌شود.
  12. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شیشه‌ها در آب بمانند تا کاملا سرد شوند؛ سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و در یخچال قرار دهید.
  13. با این روش می‌توانید یک کنسرو نخود فرنگی خوش‌طعم درست کنید که خواص آن کاملا حفظ شده است.

نوش جان ...

 

کنسرو نخود فرنگی
سخن آخر

کنسرو‌های خانگی نسبت به کنسرو‌های صنعتی به مراتب ارزش غذایی بالاتری داشته و چون با مواد اولیه سالم تهیه می‌شوند، می‌توان با اطمینان از آن‌ها استفاده کرد. از این‌رو در این مقاله طرز تهیه کنسرو خوش‌طعم نخودفرنگی را به شما آموزش دادیم که می‌توانید از آن در تهیه انواع غذا با نخود فرنگی، سالاد الویه و همچنین سالاد نخود فرنگی استفاده کنید.  
آیا شما کنسرو مقوی نخودفرنگی را به روش دیگری تهیه می‌کنید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران آوای خزر در میان بگذارید.
 
انتهای پیام/1000
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: