دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۱۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۴
ترشی به، از ترشی‌های خوش‌عطر و طعمی است که نیاز به ادویه یا سبزی خاصی نداشته و تنها از ترکیب میوه با سرکه و نمک تهیه می‌شود. این ترشی بسیار معطر و پرطرفدار است.
طرز تهیه ترشی میوه به با طعم و عطری بی‌نظیر /
 
آوای خزر: ترشی از چاشنی‌های مخصوص در آشپزی خاورمیانه است. ترشی انداختن نیز از فرآیند‌های نگهداری طولانی‌مدت مواد غذایی است که از قرار دادن مواد مختلف در محلولی از سرکه و نمک حاصل می‌شود. ترشی هلو، ترشی گیلاس، ترشی قیسی و ترشی میوه به از ترشی‌های بسیار لذیذ و خوش‌عطر میوه‌ای هستند که طرفداران زیادی دارند. از این‌رو در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه "ترشی به" را به دو روش بسیار خوشمزه، به شما آموزش دهیم.
 

ترشی به

مواد لازم
میوه به 1 کیلوگرم
سرکه سیب 1 لیتر
نمک 1/2 قاشق غذاخوری


دستور تهیه

  1. کرک‌های روی پوست میوه‌های به را گرفته و سپس آن‌ها را بشویید.
  2. اجازه دهید به‌ها کاملا خشک شوند، سپس آن‌ها را چهارقاچ کرده و دانه‌ها و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید.
  3. "میوه به" را به صورت خلالی خرد کنید و حدود یک ساعت روی دستمال نخی تمیزی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
  4. سرکه و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک در سرکه حل شود.
  5. خلال‌های به را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و سرکه را روی آن‌ها بریزید تا شیشه کاملا پر شود.
  6. در شیشه‌ها را محکم بسته و به مدت ۲ هفته در محلی تاریک قرار دهید تا برسد.

نوش جان ...

نکته: شما می‌توانید در تهیه این ترشی "به" را رنده کنید. همچنین توصیه می‌شود ترشی به را همراه با آبگوشت، عدس پلو و دمپختک میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
 

ترشی به
"ترشی به" با ادویه

مواد لازم
میوه به متوسط 3 عدد
سرکه سیب 3+1/4 فنجان
شکر 2 فنجان
دانه فلفل سیاه 10 عدد
برگ بوی تازه 1 عدد

 

دستور تهیه

  1. سرکه سیب، دانه‌های فلفل، برگ بو و شکر را در قابلمه‌ای با سایز متوسط ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا به جوش آید و شکر حل شود، سپس حرارت را کم کنید.
  2. به‌ها را شسته، پوست گرفته، چهارقاچ کرده و دانه‌های وسط آن‌ها را خارج کنید.
  3. هر قاچ به را از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.
  4. ورقه‌های به را به آرامی به سرکه در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در سرکه بجوشند تا نرم شوند.
  5. پخته شدن به را با فرو بردن چنگال در آن تست کرده و سپس حرارت را خاموش کنید.
  6. "ترشی میوه به" را در بطری‌های شیشه‌ای کاملا تمیز و استریل بریزید و روی آن را با سرکه باقیمانده بپوشانید.
  7. اجازه دهید "ترشی خوشمزه به" در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس در بطری‌ها را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان ...

 

ترشی به
سخن آخر

"ترشی میوه به" که عطر بی‌نظیری دارد، به راحتی تهیه شده و خیلی سریع آماده مصرف می‌شود؛ بنابراین این ترشی ساده و خوش‌طعم را در منزل درست کنید و با مصرف آن از خواص میوه به نیز بهره برید.  
آیا شما این ترشی را تا به حال درست کرده‌اید؟ شما چه ادویه‌هایی به این ترشی بی‌نظیر اضافه می‌کنید؟ در صورت تهیه "ترشی میوه به"، تجربیات خود را در این زمینه با ما و دیگر کاربران آوای خزر به اشتراک بگذارید.
منبع:ستاره
انتهای پیام/1000
 
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها