دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۴
بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده‌اند که تعداد کثیری از کاربران و مشترکان گوشی‌های همراه در جهان باید حداقل تا سال ۲۰۲۵ میلادی برای اتصال به شبکه ۵G منتظر بمانند.

به گزارش آوای خزر، در سال های اخیر تلاش شرکت های مخابراتی و اپراتورهای بزرگ در سراسر جهان برای توسعه زیرساخت های لازم برای شبکه نسل پنجم اینترنت همراه سرعت بسیار بیشتری گرفته است تا کاربران در کشورهای مختلف بتوانند هر چه سریعتر به اینترنت پرسرعت ۵G متصل شده و از قابلیت های جدید آن بهره مند شوند.

با اینکه دولت های مختلف جهان با همکاری شرکت های مخابراتی بزرگی همچون هواوی، نوکیا، ورایزن، تی موبایل، اریکسون و غیره در تلاشند تا در سال آینده میلادی امکان اتصال به اینترنت همراه را فراهم کنند اما به نظر می‌رسد که طبق برآوردهای صورت گرفته از سوی کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری این امکان حداقل تا سال ۲۰۲۵ میلادی برای کاربران و مشترکان فراهم نخواهد شد.

چراکه طبق آمار و گزارش‌های منتشر شده از توسعه شبکه نسل پنجم اینترنت همراه در نقاط مختلف جهان، هنوز بسیاری از کشورها اقدامات لازم برای برقراری و راه اندازی شبکه ۵G را انجام نداده اند بنابراین به نظر می رسد حتی سال ۲۰۲۵ نیز بسیاری از کاربران بخصوص در کشورهای درحال توسعه، هیچ بهره‌ای از اینترنت پرسرعت ۵G نخواهند برد.  

این در حالیست که پیشتر شرکت سوئدی اریکسون برآورد و اعلام کرده بود که ۴۵ درصد از جمعیت جهان قادر خواهند بود تا سال ۲۰۲۴ میلادی به نسل جدید اینترنت همراه و شبکه 5G دسترسی داشته باشند و از خدمات پرسرعت آن بهره مند شوند.

اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به‌دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.

بر اساس گزارش وب سایت cnn، کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

انتهای پیام/2000

برچسب ها: شبکه 5G
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار