دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۵۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸

به گزارش آوای خزر، تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای چرب می تواند عامل کاهش قوه بینایی در سالمندان باشد.

 محققان دانشگاه بافالو نیویورک آمریکا دریافتند افرادی که عمدتاً دارای رژیم غذایی غربی هستند سه برابر با بروز مشکلات چشمی مرتبط با آن نظیر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن روبرو هستند.

«امی میلن» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: تغذیه برای قوه بینایی بسیار مهم است. افراد می‌دانند که رژیم غذایی بر ریسک قلبی عروقی و ریسک چاقی تأثیر می‌گذارد، اما عموم مردم ممکن است ندانند که رژیم غذایی می‌تواند بر کاهش بینایی نیز تأثیر گذارد.دژنراسیون ماکولا وابسته به سن زمانی روی می‌دهد که بخشی از چشم موسوم به ماکولا آسیب می بیند.این مطالعه شامل حدود ۱۳۰۰ نفر بود.

اکثر افراد مبتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا نبودند. ۱۱۷ نفر در مراحل ابتدایی این بیماری و ۲۷ نفر در مرحله نهایی آن بودند.تمامی شرکت کنندگان نظرسنجی‌ای در مورد رژیم غذایی شأن در طول یک مطالعه ۱۸ ساله تکمیل کردند.محققان دریافتند افرادی که بیشتر رژیم غذایی غربی داشتند بیشتر با احتمال ابتلاء به دژنراسیون ماکولا در مرحله نهایی روبرو بودند. غذاهای مرتبط با افزایش این ریسک عبارتند از گوشت‌های قرمز و فرآوری شده، چربی‌ها نظیر کره و مارگارین، لبنیات پرچرب و غذاهای سرخ شده.به گفته محققان، ایجاد التهاب ناشی از رژیم غذایی پرچرب و فشار وارده بر سلول‌های چشم (فشار اکسایشی) عامل احتمالی افزایش این ریسک است.

 

انتهای پیام/2000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: