دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲
معاون فناوری دانشگاه علم و فناوری مازندران خبر داد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فناوری مازندران گفت: راه‌اندازی مرکز الگوریتم‎های بهینه‎سازی و مرکز مطالعات سیستم برق و ساخت پژوهشکده انرژی در دستور کار و چشم‌انداز آینده این دانشگاه قرار دارد.
پژوهشکده انرژی در دانشگاه علم فناوری مازندران ساخته می‌شود

به گزارش آوای خزر از شهرستان بهشهر، نبی‎الله رمضانی عصر امروز در همایش تجلیل از نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‎های بهشهر، نکا و گلوگاه که در دانشگاه علم و فناوری بهشهر برگزار شد، اظهار داشت: این دانشگاه در سال 73 تأسیس شد و در سابق، آن را به نام علم و صنعت واحد بهشهر می‎شناختیم که از سال 92 با نام علم و فناوری مازندران کار خود را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه تعداد هیئت علمی دانشگاه علم و فناوری مازندران از 7 عضو در سال 73 به 40 عضو در حال حاضر افزایش یافته است، افزود: اکنون این دانشگاه شامل 7 گرایش کارشناسی و 6 گرایش کارشناسی ارشد با 2430 دانشجوست که 180 نفر آنها در کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فناوری مازندران گفت: وجود 4 آزمایشگاه پژوهشی با دو گرایش مهندسی شیمی و آزمایشگاه و مهندسی برق از زیرساختهای موجود در این دانشگاه است، راه‌اندازی مرکز الگوریتم‎های بهینه‎سازی و مرکز مطالعات سیستم برق و ساخت پژوهشکده انرژی نیز در دستور کار قرار دارد.

این محقق و پژوهشگر بیان کرد: در راستای حمایت از پژوهشگران و دانشجویان ارشد دانشگاه علم و فناوری جهت حضور آنها در کنفرانس‌ها، حدود دو میلیون تومان برای هر «گرند» دانشجویی اختصاص دادیم.

رمضانی ادامه داد: برگزاری حدود 40 کارگاه کارآفرینی، 10 سخنرانی علمی توسط اساتید، 15 بازدید دانشجویی از مراکز علمی معتبر و 5 بازدید علمی توسط اساتید گروههای مختلف، چاپ 130 مقاله علمی پژوهشی در سطح ملی و بین‎المللی، ارائه 10 طرح پژوهشی داخل دانشگاهی و سه طرح خارج دانشگاهی بصورت قرادادهای صنعت - دانشگاه، و عقد قرارداد با شرکت برق منطقه‎ای، پژوهشکده دفاعی شمال و پژوهشکده نفت و حمایت از پایان‎نامه‎های ارشد، ازجمله فعالیتهای سال گذشته پژوهشی دانشگاه علم و فناوری مازندران است.

انتهای پیام/ 1001

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: