دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۲
دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن اعلام ویژگی های دام سالم بویژه برای قربانی در عید سعید قربان تأکید کرده است که دام ها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی و بهداشت تهیه شوند.
ویژگی‌های دام سالم و بهداشتی کدامند؟/ ضرورت خرید دام ویژه عید قربان از مراکز مورد تأیید دامپزشکی و بهداشت

به گزارش آوای خزر از ساری، دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اطلاعیه‌ای ویژگی‌های دام سالم و هشدارهای مهم بهداشتی را اعلام کرده است که به این شرح است:

* نکات قابل توجه در خصوص خرید دام سالم:

- از خرید دام‌های بیمار و دارای لاغری مفرط خودداری کنید.

- دام‌هایی که دارای مخاط زرد رنگی هستند(لثه، سفیدی چشم و ... زرد باشد) می‌تواند از نشانه‌های ابتلا به بیماری بابزیوز یا لپتوسپیروز باشد.

- از خرید دام‌هایی که دارای پشم‌های بلند، ژولیده و لنگش هستند خودداری کنید.

- از خرید دام‌هایی که دارای نفخ و بیماری‌های گوارشی مانند اسهال هستند خودداری کنید.

- دامی که به‌تازگی به آن دارو تزریق شده است، نباید کشتار شود.

- از خرید دام‌هایی که دارای آثار کچلی روی پوست(ریختگی پشم) هستند، اجتناب کنید.

- دام را از میادین تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی تهیه کنید.

* هشدارهای مهم بهداشتی:

- از ذبح دام در معابر عمومی، خیابان و کوچه جداً خودداری کنید.

- برای قطعه کردن گوشت و یا شست‌وشوی آن از دستکش، روپوش، پیش‌بند، ماسک و عینک استفاده کنید.

- لاشه‌ها را با دهان باد نکنید و هنگام ذبح، لاشه چاقو را در دهان قرار ندهید.

- گوشت قربانی ابتدا به‌مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتی‌گراد یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

- برای جلوگیری از آلودگی لاشه‌ها از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه جداً خودداری شود.

- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف در اختیار حیوانات خانگی و موذی قرار نگیرد و در محلی امن نگهداری تا در اسرع وقت در اختیار مأموران حمل زباله قرار بگیرد.

- پس از کشتار دام اجزای حرام و ضایعات و خون را در گوشه‌ای از باغچه دفن کرده و محل ذبح را به‌خوبی شست‌وشو داده و ضد عفونی کنید.

* پس از مشاهده موارد ذیل لاشه و یا بخشی از آن نباید مورد مصرف قرار گیرد:

- آثار ضرب‌دیدگی و کوفتگی و خون‌مردگی و زردی بر روی لاشه و عضلات.

- هر گونه غدد لنفاوی بر روی لاشه باید حذف شود.

- وجود دانه‌های سفید رنگ به اندازه برنج در روی عضلات (بیماری سارکوسیست)

- بیش از حد قرمز بودن و پرخونی عضلات و آب‌دار بودن لاشه(بیماری تب‌دار)

- چرکی و گوشتی شدن بافت ریه (بیماری عفونی و آنتروتوکسمی)

- کبد یا جگر که همراه با کیسه‌های آبکی، گچی و آهکی باشد(بیماری‌های انگلی نظیر کیست هیداتیک)

- وجود کرم‌های برگی شکل ریز و درشت در مجاری صفراوی کبد (انگل فاسیولا)

- وجود چرک در جگر و بزرگ بودن کیسه صفرا و زردی جگر

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها