دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
محققان هشدار می دهند؛
گزارش جدید نشان می دهد که اقدامات انسانی باعث آسیب گسترده به اکوسیستم اقیانوس ها شده و سلامت انسان ها را تهدید می کند.

به گزارش آوای خزر، اقیانوس‌های زمین برای حفظ حیات در این سیاره بسیار مهم هستند. آنها نقش اصلی در افزودن اکسیژن به جو و جذب دی اکسید کربن دارند و به تثبیت اثرات گرمایش جهانی کمک می‌کنند.

اما در حال حاضر اقیانوس‌های جهان عمدتاً به دلیل اقدامات انسانی در معرض تهدید هستند. با تخریب سلامتی اقیانوس‌ها، سلامتی انسان‌ها به ویژه آن دسته از افرادی که در نزدیکی آنها زندگی می‌کنند نیز در معرض خطر خواهد بود.

محققان در این مطالعه دریافتند اقدامات انسانی عامل اصلی این آسیب هستند. یک مثال اصلی در این مورد تغییرات اقلیمی ناشی از عملکرد انسان است.

با افزایش دمای کره زمین، میزان ذوب شدن یخ‌های دریا افزایش می‌یابد. این باعث انتشار انواع جلبک‌ها و باکتری‌های مضر در آب‌های غیرآلوده می‌شود.

سطح دریاها بالا می‌رود و طوفان‌های ساحلی که به طور فزاینده ای رو به افزایش است، سلامتی جمعیت ساحلی را تهدید می‌کند. افزایش سطح دی اکسیدکربن اتمسفر باعث اسیدی شدن اقیانوس‌ها می‌شود که نتیجه آن، از بین رفتن پایه‌های مهم زنجیره‌های غذایی اقیانوس‌ها است.

«فیلیپ لاندریگان»، عضو تیم تحقیق از کالج بوستون، در این باره می‌گوید: «به زبان ساده: آلودگی اقیانوس‌ها یک مشکل بزرگ جهانی است، در حال گسترش است، و مستقیماً بر سلامت انسان تأثیر می‌گذارد. مردم درباره آلودگی پلاستیک در اقیانوس‌ها شنیده اند، اما این تنها بخشی از آن است. تحقیقات نشان می‌دهد که اقیانوس‌ها با مجموعه پیچیده‌ای از سموم از جمله جیوه، آفت کش‌ها، مواد شیمیایی صنعتی، ضایعات نفتی، رواناب‌های کشاورزی و مواد شیمیایی موجود در پلاستیک تخریب می‌شوند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این مواد سمی موجود در اقیانوس‌ها عمدتاً از طریق خوردن غذاهای دریایی آلوده، وارد بدن انسان می‌شوند.»

این مطالعه نشان می‌دهد که گرمایش جهانی و افزایش درجه حرارت دریاها ناشی از آن، همراه با آلودگی اقیانوس‌ها، باعث افزایش شیوع باکتری‌های ایجاد کننده وبا و افزایش شیوع جلبکی مضر می‌شود./مهر

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار