دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۴۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۹
به‌ دلیل ضعف در واکسینه‌کردن افراد آمار بیشتر فوتی‌ها مربوط به افراد جوان است. بدین معنا که سن مرگ و میر در مبتلایان کرونا کاهش یافته است؛ چرا که افراد مسن واکسینه شده‌اند و مابقی جمعیت کشور در انتظار تزریق واکسن هستند. این باعث شده میانگین سن مرگ و میر در میان مبتلایان به ۵۸ سال برسد.

به گزارش آوای خزر، دکتر پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، در یادداشتی در روزنامه ایران نوشت: «ما در حال حاضر در بدترین شرایط بحران کرونا در ابتدای پیشگیری تا کنون هستیم. از اول تیرماه که اعلام شد موارد ابتلا رو به افزایش است هیچ تمهیداتی در نظر گرفته نشده و اقدامی برای پیشگیری انجام نشد. شرایط کنونی جامعه ما مانند جنگلی است که آتش گرفته و کنترلی بر سرایت آتش به دیگر نقاط جنگل وجود ندارد.

متأسفانه در بحث پیشگیری شاهد سهل‌انگاری هم از سوی مسئولان و هم از سمت مردم هستیم. زمانی که سیاست صحیح در مورد پیشگیری و مهار بیماری اتخاذ نشود، به تبع آن مردم هم پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند. البته در شرایطی که روزانه در آمار مرگ و میر رکورد می‌زنیم بحث واکسیناسیون در کاهش مرگ تأثیر داشته است و عملا می‌توان گفت واکسینه‌کردن برای کاهش مرگ است. اما در کشور فقط ۵ درصد مردم واکسن زده‌اند و با این تعداد تزریق نمی‌توان انتظار کنترل بیماری را داشت. همچنین شاهد آن هستیم که تعداد مرگ و میر در افراد مسن به‌ دلیل واکسیناسیون کاهش یافته است اما به‌ دلیل ضعف در واکسینه‌کردن افراد آمار بیشتر فوتی‌ها مربوط به افراد جوان است. بدین معنا که سن مرگ و میر در مبتلایان کرونا کاهش یافته است؛ چرا که افراد مسن واکسینه شده‌اند و مابقی جمعیت کشور در انتظار تزریق واکسن هستند. این باعث شده میانگین سن مرگ و میر در میان مبتلایان به ۵۸ سال برسد.

در شرایط کنونی وضعیت بیمارستان‌ها نیز وخیم است؛ چرا که هر بیمارستان یک تعداد تخت ثابتی دارد که البته تخت‌های موقت هم اضافه شده اما ما به مرحله «overload» رسیده‌ایم یعنی دیگر بیمارستان‌ها گنجایشی برای پذیرش ندارند و تا زمانی که ورودی‌ها کاهش پیدا نکند وضعیت بهتر نخواهد شد و بیماری مهار نمی‌شود.»

به‌ دلیل ضعف در واکسینه‌کردن افراد آمار بیشتر فوتی‌ها مربوط به افراد جوان است. بدین معنا که سن مرگ و میر در مبتلایان کرونا کاهش یافته است؛ چرا که افراد مسن واکسینه شده‌اند و مابقی جمعیت کشور در انتظار تزریق واکسن هستند. این باعث شده میانگین سن مرگ و میر در میان مبتلایان به ۵۸ سال برسد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: کروناویروس ، کرونا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها