دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۳۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸
سرپرست معاون عمرانی استانداری مازندران:
ساختمان‌ها باید شناسنامه فنی داشته باشند/ تبدیل ساختمان به کالای سرمایه‌ای
معاون عمرانی استانداری مازندران بر لزوم تهیه شناسنامه فنی ساختمان تاکید کرد و‌ گفت: متاسفانه ساختمان تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده و چالش‌های زیادی را برای مهندسین در حوزه نظارت و اجرا به‌وجود آورده است.

به گزارش آوای خزر، احمد توکلی روز پنجشنبه در کنفرانس ملی نگهداشت ساختمان که در دانشگاه آزاد واحد ساری برگزار شد، اظهار امیدواری کرد؛ حضور اساتید دانشگاهی در این کنفرانس و نگاه سیستمی به نگاهداشت ساختمان موجب افزایش طول عمر ساختمان‌ها در این استان شود.

وی از همکاری استانداری مازندران با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در موضوع اطفاء حریق خبر داد و به نگرانی مهندسین و بهره برداران در اجرای ساختمان‌ها به‌خصوص در نوار ساحلی اشاره کرد و برگزاری این کنفرانس‌ها را در تبادل نظرات مهندسین بسیار موثر دانست.

سرپرست معاون عمرانی استانداری مازندران بر لزوم تهیه شناسنامه فنی ساختمان تاکید کرد و‌ گفت: متاسفانه ساختمان تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده و چالش‌های زیادی را برای مهندسین در حوزه نظارت و اجرا به‌وجود آورده است.

توکلی به گردش ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت ساختمان اشاره کرد و گفت: متاسفانه عمر ساختمان‌ها در کشور بسیار کوتاه بوده و مدیریت سیستمی نگهداشت باید بتواند عمر مفید ساختمان‌ها را افزایش دهد تا از هدررفت سرمایه جلوگیری کنیم.

وی افزود: امید است که واژه ساختمان کلنگی از کشور حذف شود و با تغییر فرایند فعلی ساخت و ساز به سمت ساخت و ساز حرفه‌ای و مقاوم حرکت کند.

توکلی ادامه داد: ساختمان‌ها باید طوری ساخته شوند که بتوان با بازسازی اندک، ساختمان‌های کلنگی نیز به قابلیت زندگی مجدد تبدیل شوند.

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار