دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۹
گزارش اجمالی/
نشست شورای اداری آذرماه مازندران و نخستین نشست مدیران با حضور استاندار جدید این استان با حضور سه نماینده مجلس و متفاوت از سایر نشست‌های معمول برگزار شد.
آنچه در نشست شورای اداری آذرماه مازندران گذشت

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، نخستین جلسه شورای اداری مازندران پس از انتصاب احمد حسین زادگان به عنوان استاندار جدید این استان امروز در سالن شماره یک استانداری با حضور سه تن از نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.

حسین زادگان سعی کرد که جلسه از حالت یکطرفه خارج شود و از اینرو از مدیران و فرمانداران حاضر در جلسه و حتی خبرنگاران خواست تا بگویند اگر جای استاندار یا نمایندگان مازندران بودند چه کاری برای پیشرفت این استان انجام می‌دادند و راهکار بدهند.

احمد حسین زادگان در جلسه شورای اداری مازندران با تاکید بر نقش سمنها در پیشبرد اهداف استان، اعلام کرد که 10 اولویت نخست استان را با کمک این تشکل های مردمی پیگیری کنیم تا اهداف محقق شود زیرا در هر جامعه ای که رسیدگی به مشکلات و محورهای توسعه بصورت اجتماع محور و مردم محور بود، نتیجه گرفتند.

وی همچنینتوجه به ورزش همگانی و بانوان را مورد تاکید قرار داد و گفت: استارت کار با ورزش کارگری و کارمندان زده شده است و معتقدیم که توسعه و نشاط اجتماعی رابطه دوسویه دارند.

نماینده عالی دولت در مازندران از مدیران کل خواست که برای عزل و نصبها در شهرستانها با فرمانداران هماهنگ باشند.

حسین زادگان همچنین اعلام کرد که تمام قد از مدیران خود در سطح استان و شهرستانها دفاع میکند و اجازه توهین به آنها را نمیدهد زیرا در شرایط کمبود بودجه و تحریم در حال فعالیت هستند، اگر مدیری به هر طریقی کارآیی نداشته باشد - چون اول به خود و بعد به جامعه ظلم می کند و حق الناس را زیر پا می گذارد- او را تغییر می دهد.

وی با بیان اینکه جذب سرمایه گذار با «همایش» عملیاتی نمی شود، از همه دستگاهها خواست تا در جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی تلاش کنند.

استاندار مازندران همچنین خواستار برگزاری جلسات شورای اداری از مرکز استان به سایر شهرستانها و مناطق استان شد و از برگزاری جلسه شورای اداری دی ماه در شهرستان نوشهر خبر داد.

* اولویتهای حوزه اقتصادی مازندران

حسن خیریانپور معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران به بیان اهم اولویتهای حوزه اقتصادی و توسعه منابع در این استان پرداخت و آنها را به این صورت دسته‌بندی کرد:

- برنامه ریزی برای ارتقای صادرات استان تا پایان برنامه ششم به 3 میلیارد دلار با کمک دیپلماسی اقتصادی.

- صدور مجوزهای سرمایه گذاری با رعایت اهلیت، نیاز و استقرار.

- تدوین سند اقتصاد مقاومتی استان برای 22 شهرستان مدنظر است که برای برخی شهرستانها تشکیل شده است.

- تشکیل کمیته مرکبات و کیوی با بررسی مسائل مربوط به آن شامل سورتینگ، بسته بندی، برندسازی، اصلاح الگوی کشت و اصلاح بذر.

- تلاش برای توسعه زراعت چوب، اقتصاد دریا محور، توسعه بومگردی و گردشگری سلامت.

- فعال سازی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای بهبود فضای کسب و کار.

- افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات.

- اقدام کلینیکی صنعتی در محل با حضور اکیپ های مجرب.

- رصد بازار و قیمت ها.

- تلاش برای پیگیری و تاکید برای جذب سرمایه های خصوصی.

- پیگیری کارورزی جوانان در محیط واقعی کار که تاکنون 60 درصد از برنامه سال 97 محقق شده است(کارورزی برای 3 هزار نفر در سال 97).

- تاکید بر اجرای دولت الکترونیک و هوشمند سازی اداری و تسهیل در امورات اداری و مراجعات مردمی.

- تفویض 173 عنوان اختیار به استانها و مدیران کل.

* برگزاری آیین چلّه‌شو در مازندران

به گزارش آوای خزر، در ادامه جلسه شورای اداری مازندران، مهدی رازجویان که جایگزین علی نبییان در امور عمرانی استانداری مازندران شده است از ساخت و سازهای غیرمجاز در استان گفت و نگران سیلهای ویرانگری است که بیش از هر چیزی، ساخت و سازهای غیرمجاز را از بین می برد و مشکلاتی را برای استان ایجاد می کند.

وی همچنین از تولید روزانه 3 هزار و 150 تن زباله در مازندران و تسریع در راه اندازی زباله‌سوزهای نوشهر و ساری گفت و اینکه باید طرح تفکیک زباله در استان را جدی بگیریم.

سمیه قاسمی طوسی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز خواستار اختصاص مکانهایی برای عرضه و فروش محصولات نمایشگاهی بانوان شد.

وی همچنین از برگزاری جشن آیینی «چله شو» در مازندران خبر داد و گفت: هلال احمر، بهزیستی، دفتر امور شهری، اتاق تعاون و چند دستگاه دیگر برای تدارک این جشن بزرگ همکاری کردند.

* هزینه فضای سبز مازندران پایین‌تر از استانهای جنوبی

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با اشاره به یکی از مشکلات مازندران یعنیبحث فاضلاب که در جلسه عنوان شد، اظهار داشت: این کار با اعتبارات فعلی انجام نمی‌شود و برای یکسال آینده خیلی همت کنیم می توانیم مدول ساری را با 30 میلیارد تومان تمام کنیم.

مفید غلامی راد در بخش دیگری از سخنان خود از پایین بودن فضای سبز در مازندران که حتی کمتر از استانهای جنوبی است، بیان کرد: این سرانه در کشور 11.8 و در مازندران 3 مترمربع است( سرانه فضای سبز در خوزستان 8.7 مترمربع).

وی در پایان گفت: جاده آمل به ساری از مسیرهای شریانی استان است و پیگیر مناسب‌سازی و ایمن‌سازی آن هستیم

آنچه در نشست شورای اداری آذرماه مازندران گذشت.

* جمع بدون انسجام!

علی رجبی مدیرکل ثبت احوال مازندران که قرار شد آمار رویدادهای حیاتی و جمعیت استان را در جلسه بعدی بیان کند، پیشنهاد داد که هر شهرستان و اداره کل اهداف و چشم اندازهای خاص خود را به همراه برنامه زمانبندی اعلام کند و این برنامه ها با برش استانی هماهنگ باشد.

حجت الاسلام تقوی فرد رییس کل دادگستری مازندران خواستار انسجام در استان شد و معتقد است ما «جمع داریم اما انسجام نداریم و همین باعث مشکلاتی در استان شده است».

وی همچنین خواست تا بحث سرمایه و سرمایه گذار، صورت واقعی به خود بگیرد و از حالت شعاری خارج شود، او همچنین تاکید کرد که با تخلفات اداری برخورد می شود.

* سرازیر شدن جمعیت به سمت مازندران

مدیرکل هواشناسی مازندران از موضوع مبهم انتقال آب خزر به سمنان گفت و از نمایندگان مازندران خواست تا اطلاعات مربوط به این طرح را در اختیار استان قرار دهند.

محمدرضا رضوی افزود: باید این مباحث که چه حجم آب باید منتقل شود و کیفیت انتقال چگونه است؟ و چه آثار و پیامدهایی خواهد داشت بطور کامل بررسی شود.

وی همچنین از اقلیم نامناسب کشور و سرازیر شدن جمعیت به سمت مازندران گفت و اینکه دستگاههای مربوطه باید اعلام کنند چه میزان جمعیت به سمت استان می آید و گروههای مهاجر چه کسانی هستند.

* هر شهرستان، یک کتاب انقلاب

عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز از وضعیت بزرگترین پارک موزه دفاع مقدس کشور در مازندران گفت و اینکه علیرغم کند بودن و گاه متوقف شدن این پروژه، اما نسبت به سایر استانها جلوتر هستیم.

وی از اختصاص 9 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده برای سال 98 به پارک موزه دفاع مقدس مازندران گفت و خواستار تخصیص کامل این اعتبار و حتی افزایش آن شد.

سردار ملکی همچنین از اینکه بیشتر شهرهای استان بدون هیچ کتابی در حوزه انقلاب و پیروزی انقلاب به عنوان شناسنامه دوران انقلاب آن شهرستان است، اظهار داشت: باید نقش هر شهرستان در انقلاب و پیروزی آن مشخص باشد و اینکه یک هزینه 30 تا 40 میلیون تومانی برای انتشار یک اثر ماندگار در شهرستانها کار سختی نیست.

* 43 درصد مردم مازندران زیر چتر بیمه سلامت

رسول ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت مازندران نیز در سخنانی اظهار داشت: 43 درصد جمعیت مازندران زیر پوشش بیمه سلامت هستند و برای هر بار مراجعه به پزشک به طور میانگین 57 هزار تومان از ویزیت تا دریافت دارو، هزینه کرده‌اند.

* اختصاص ردیف بودجه‌ای به پسماند و پسآب

حسینعلی ابراهیمی کارنامی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران نیز خواستار یک ردیف بودجه ای برای پسماند و پسآب در استان شد و گفت: 11 درصد از فاضلاب در مازندران تصفیه می شود در حالی که در کشور حدود 48 درصد است.

وی همچنین وضعیت پسماند در استان را نگران کننده دانست.

* بودجه‌های فرهنگی به طور کامل اختصاص یابد

مدیرکل حوزه هنری مازندران اظهار داشت: معمولاً اعتبارات فرهنگی در بودجه کمتر دیده می شود در حالی که تحقق شعارها به نقش دستگاههای فرهنگی هنری مربوط است.

سینا دلشادی با یادآوری اینکه تا بهمن ماه زمان زیادی نداریم، خواستار تخصیص کامل بودجه های بخش فرهنگی شد تا برنامه های مربوط به دهه فجر با شکوهتر و پربار تر برگزار شود.

* احمدی لاشکی: انتقال آب خزر به سمنان صرفاً براساس نظرات کارشناسی باشد

قاسم احمدی لاشکی عضو مجمع نمایندگان مازندران نیز در این جلسه از استاندار مازندران خواست که به دنبال تقویت زیرساختهای استان باشد.

وی درباره بحث داغ انتقال آب دریای خزر به سمنان که اخیرا پس از سفر رییس جمهور به سمنان و زادگاهش سرخه بیان شده است، اظهار داشت: بطور شفاف اعلام میکنم که ما نظرات خود را دادیم و صرفا براساس نظرات کارشناسی و تخصصی حرف می زنیم.

احمدی لاشکی ادامه داد: شاید حدود دو سال گذشته یا بیشتر خدمت خانم ابتکار رییس سازمان وقت حفاظت محیط زیست بودیم که ایشان به نوعی اعلام کردند که این موضوع احساس خطر می شود و اکنون نیز – نمی شود که نظر سازمان تغییر پیدا کرده باشد – موضوع را پیگیری می کنیم.

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در بحث اشتغال فراگیر، فعالیت بانکها را مورد انتقاد قرار داد و اینکه مردم مشکلات فراوانی دارند و ادامه آن سبب می شود که عملا تولید اتفاق نیفتد.

* یوسف‌نژاد: درگیری بین ادارات ممنوع!

علی اصغر یوسف نژاد دیگر نماینده مازندران با تبریک هفته پژوهش اظهار داشت: بحث پژوهش مظلوم واقع شده است و امیدواریم در مسائل اجرایی طرحهای پژوهشی و دانشگاهی مورد توجه قرار بگیرد.

وی از دستگاههای اجرایی خواست که با یکدیگر همکاری داشته باشند و این نشود که مثلا برای گازرسانی در میاندرود و چهاردانگه دو اداره راه و شرکت گاز با هم درگیر باشند.

نماینده مردم ساری و میاندرود درباره انتصابات در استان نیز اظهار داشت: استاندار خودش در انتصاب مدیران دخالت داشته باشد و شایسته ساری را مبنا قرار بدهد؛ افرادی که اهلیت و سوابق مدیریتی و تحصیلی داشته باشند.

وی ادامه داد: مدیرانی که ضعیف هستند باید جای خود را به جوانان بدهند، به مدیران قوی، مطلع و استراتژیست نیاز داریم.

یوسف نژاد گفت: از تجارت خارجی در استان زیاد استفاده نشده است. مازندران برای ما نمایندگان یک کلانشهر است باید در این استان عدالت اجتماعی با استفاده از ظرفیت هر شهر یا منطقه فراگیر شود.

این نماینده مجلس خواستار توجه جدی تر به مسائل فرهنگی و اجتماعی بویژه طلاق و حاشیه نشینی شد و اینکه باید هزینه های غیر ضرور حذف و برای کارهای فرهنگی استفاده شود.

یوسف نژاد درباره انتقال آب خزر به سمنان نیز معتقد است که باید شرکت آب منطقه ای و محیط زیست و منابع طبیعی نیز اظهار نظر کنند و با استدلالات کارشناسی پیش برویم.

* نماینده نور و محمودآباد: جنگل و دریای مازندران رو به نابودی می‌رود

رییس مجمع نمایندگان مازندران نیز در سخنانی با اشاره به مزیتهای فراوان مازندران گفت: دو مزیت بزرگ استان دریا و جنگل است اما هر دو آنها رو به نابودی رفته‌اند، فاضلابها و پسماندها در حال نابودی دریا هستند و در 40 سال نتوانستیم مدیریت خوبی انجام بدهیم از طرف دیگر، به دنبال انتقال آب خزر به سمنان هستند.

علی اسماعیلی بیان کرد: در 500 سال 80 میلیون هکتار جنگل در ایران نابود شد، تا 70 سال پیش 18 میلیون و حالا 12 میلیون هکتار جنگل داریم که تا سال 1479 به صفر می رسد و اگر شرایط فعلی را نتوانیم مدیریت کنیم؛ بزرگترین مزیت استان را از دست خواهیم داد.

نماینده نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: زباله و پسماند نیز استان را آزار می دهد و باید از این مشکلات نجات پیدا کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بخش دولتی بودجه کمی دارد، فراهم آوردن شرایط لازم برای سرمایه گذاران را نیاز به همکاری و نشست جمعی دادگستری، استاندار و مجمع نمایندگان مازندران بعنوان نمایندگان سه قوه در استان دانست.

* انتصاب مدیران جدید

به گزارش آوای خزر در این جلسه، جدیدترین انتصابات استان به این شرح اعلام شد:

مهدی رازجویان سرپرست هماهنگی امور عمرانی

اسرافیل امیری رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در مازندران

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران

یحیی طالبی رستمی سرپرست دانشگاه مازندران

سید رحیم بخشی سرپرست جذب و حمایت از سرمایه گذاری مازندران

مظاهر ابراهیمی مدیر امور شعب بانک سپه مازندران

اسماعیل حسن زاده فرماندار شهرستان بابلسر

سید محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی

عباسعلی زارع مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران

یاسر قاسمیان رییس مرکز مازندران

انتهای پیام/ 1354

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار