دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
معاون عمرانی استاندار مازندران
معاون عمرانی استاندار و رئیس کارگروه مدیریت پسماند مازندران بر ادامه مسیر در ریل‌گذاری‌هایی که از قبل برای پسماند استان در نظر گرفته شده است تاکید کرد و تغییر رویه را اتلاف وقت، و اتلاف هزینه بیت‌المال عنوان کرد.

برنامه‌های پسماند مازندران براساس ریل‌گذاری‌های قبلی ادامه می‌یابد/ تغییر رویه اتلاف پول بیت‌المال است

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، مهدی رازجویان روز دوشنبه در نخستین نشست کارگروه راهبردی مدیریت پسماند مازندران که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد با اشاره به صحبت‌هایی که توسط شهرداران ساری و تنکابن و اظهارات کارشناسان صورت گرفت، از وجود طرح جامع و نبود طرح تفضیلی گفت و آن را از عواملی عنوان کرد که برنامه‌ها و مدیریت‌ها در حوزه پسماند را دچار مشکل کرده است.

وی از اینکه در برخی شهرستان‌ها یا مناطق، هم کارخانه کمپوست و هم زباله‌سوز داشته باشیم، این کار را هدررفت بیت‌المال دانست و معتقد است که باید موضوع پسماند را فراشهرستانی ببینیم و بین چند شهر یا شهرستان نزدیک به یکدیگر، یک منطقه پایلوت باشد و سایر مناطقی که منتفع می‌شوند برای این منظور همکاری کنند.

معاون عمرانی استاندار مازندران تاکید کرد که با یک برنامه راهبردی و دیدن تمامی زوایا یا داشتن یک طرح تفضیلی مناسب باید پروژه‌ها را پیش برد.

وی از وضعیت پسماند مازندران ابراز تاسف کرد و اظهار داشت: از اینکه فکر کنیم تا چه زمان باید هزینه‌های داخل استان صرف زباله‌های افرادی شود که از خارج استان وارد می‌شوند؟ و یا اینکه تا به کی باید از خودروی جلویی که از استان دیگری است، زباله به بیرون پرتاب شود؟ به جایی نمی‌رسیم، باید به این بیندیشیم که مازندران فقط برای ما نیست و برای تمام ایران است و البته با این حجم مسافر و گردشگر در سال و گسترگی استان، نیاز به اعتبارات فرااستانی داریم که انشاالله سعی داریم با ادامه پیگیری‌ها، تا پایان سال بتوانیم شاهد راه‌اندازی یکی دو پروژه باشیم.

رازجویان گفت: کمپوست تنکابن، کمپوست نور، کمپوست قائم‌شهر، زباله‌سوز ساری، زباله‌سوز نوشهر، زباله‌سوز آمل و کمپوست بابل پروژه‌های حوزه پسماند مازندران هستند که باید در یک بازه زمانی 3 تا 4 ماهه برای آنها طرح جامع با برد شهرستانی آماده کنیم و شهرداری‌ها و دستگاه‌های مربوطه باید در زمان مقرر به این تعهد عمل کنند.

رئیس کارگروه راهبردی مدیریت پسماند مازندران با بیان اینکه باید با مدیریت بیشتری بحث پسماند را دنبال کنیم، با اشاره به ارائه یک طرح دانش‌بنیان که در مرحله آزمایشی است، گفت: نمی‌توانیم استان را محل آزمون و خطا قرار بدهیم و زمانی برای این کار نداریم.

این مسئول خطاب به صاحب طرح گفت که استانداری در حال حاضر صِرف تایید طرح، هیچ تعهدی را در این زمینه نخواهد داد، همکاری زمانی است که محصول و خروجی آن را ببینیم و آنوقت می‌توانیم تصمیم‌گیری کنیم.

رازجویان با تاکید بر ادامه مسیر در ریل‌گذاری‌هایی که از قبل برای پسماند شده است، تغییر رویه را اتلاف وقت، و اتلاف هزینه بیت‌المال عنوان کرد.

وی در پایان خواستار کاربردی‌تر شدن جلسات شد، تاکید دیگر او این بود که باید از تجربیات موجود استفاده کنیم و قدم‌ها رو به جلو باشد.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار