دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
محققان اتریشی سیستمی هوشمند برای چراغ راهنمایی ارائه کرده‌اند که با تشخیص رفتار عابران پیاده در کنار خیابان، به آن‌ها اجازه عبور می‌دهد.

 عملکرد چراغ راهنمایی در سراسر جهان تقریباً یکسان است. برخی چراغ‌های راهنمایی دارای دکمه‌هایی هستند که عابران پیاده می‌توانند آن‌ها در زمانی‌ عبور از خیابان، فشار دهند. سیستم جدید چراغ راهنمایی، زمان تصمیم‌گیری عابران پیاده برای عبوراز خیابان را تشخیص داده و به‌طور خودکار چراغ را به رنگ سبز تغییر می‌دهد.

هدف این سیستم، کاهش زمان انتظار و بهبود بخشیدن به جریان ترافیک است. چراغ‌های راهنمایی که دارای دکمه‌های برای فشار دادن و تنظیم مدت زمان انتظار هستند، باعث می‌شوند تا عابران پیاده اغلب از ایستادن خسته شوند و درحالی‌که چراغ قرمز است، از تقاطع عبور کنند. در نتیجه سرعت تردد خودروها کاهش می‌یابد و باعث ایجاد ترافیک می‌شود، زیرا رانندگان مجبور هستند سرعت خود را کاهش دهند. سیستم دوربین همچنین امکان تمدید زمان سبز بودن چراغ را برای گروه بزرگی از عابران پیاده فراهم می‌کند تا آن‌ها بتوانند به آسانی از خیابان عبور کنند.

smart traffic light / چراغ راهنمایی هوشمند

دوربین‌های جدید دارای زمینه ویدئویی با پوشش هشت در پنج متر هستند، که بهتر از نمونه‌های صنعتی استاندارد دو در سه متر کنونی عمل می‌کنند. سیستم تشخیص می‌دهد که چه زمانی عابران پیاده قصد دارند از خیابان عبور کنند و به‌طور خودکار به رنگ سبز تغییر می‌کند؛ انتظار می‌رود این سیستم، جایگزین نمونه دکمه‌ای امروزی شود.

محققان اتریشی چراغ راهنمایی هوشمندی تولید کرده‌اند که رفتار عابران پیاده را تجزیه‌وتحلیل می‌کند. برای افرادی که قصد عبور از خیابان دارند، چراغ راهنمایی بدون نیاز به فشار دکمه و صبر کردن عمل خواهد کرد و اجازه عبور به آن‌ها خواهد داد.

سیستم چراغ راهنمایی هوشمند که از سال آینده وارد خیابان‌های وین خواهد شد، از دوربین‌های باکیفیتی استفاده می‌کند. سیستم به کمک دوربین، حرکات افراد نزدیک جاده را که قصد عبور دارند، نظارت می‌کند و در عرض یک ثانیه قصد آن‌ها را تشخیص می‌دهد.

connected car Traffic Lights / خودروی متصل چراغ راهنمایی

هورست پوسگر، از مؤسسه گرافیک کامپیوتر وین که این سیستم را ایجاد کرده است، می‌گوید:

سیستم پس از دو ثانیه برآورد، قابل اعتماد خواهد بود. اگر گروه بزرگی از مردم قصد عبور داشته باشند، چراغ راهنمایی می‌تواند ترافیک را برای مدت طولانی‌تری نگه دارد تا همه افراد بتوانند به سمت دیگر بروند. طرح چراغ راهنمایی هوشمند می‌تواند به افراد دارای صندلی چرخ‌دار و کالسکه بچه که به زمان زیادتری نیاز دارند، کمک کند.

ممکن است برخی با ایده‌ی وجود دوربین در خیابان‌های عمومی و پایش تمام حرکات افراد که کارهای آن‌ها را پیش‌بینی می‌کند، موافق نباشند؛ اما پوسگر و تیم او مشتاق هستند اشاره کنند که تمام نظارت و محاسبات در داخل چراغ راهنمایی اتفاق می‌افتد و هیچ اطلاعاتی به سرورهای خارجی منتقل نمی‌شود. همچنین، سیستم ویژگی‌های فردی مانند چهره افراد را انتخاب نمی‌کند؛ بلکه از داده‌های هندسی برای تشخیص حرکات بهره می‌برد.

چراغ راهنمایی هوشمند دارای سیستمی برای گزارش عیب به‌صورت خودکار نیز است؛ بنابراین اگر دوربینی از کار افتاده باشد، عابران پیاده درکنار جاده سرگردان نمی‌مانند. پوسگر در این زمینه می‌گوید: سیستم یک حفاظ دوگانه است و طوری طراحی شده که می‌تواند حتی در محیط نامطلوب و خسته‌کننده کار کند و همچنین می‌تواند با نوسانات ولتاژ سازگاری داشته باشد.

خودران

اگر این طرح موفقیت‌آمیز باشد، ما می‌توانیم چراغ‌های راهنمایی هوشمند را در کشورهای دیگر نیز ببینیم؛ جایی که آن‌ها می‌توانند ترافیک خودرو خودران در جاده‌ها را کنترل کنند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار