دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۶
شربت سکنجبین از ترکیب شکر (یا عسل)، سرکه و آب تهیه می‌شود. پس از تهیه شربت سکنجبین شما می‌توانید کمی از آن را با آب و چند قطره لیمو ترش مخلوط کرده و یک نوشیدنی خنک و گوارا را میل کنید.
طرز تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین یک شربت سنتی خوشمزه و شیرین است. این شربت بسیار مناسب برای روز‌های گرم تابستان و رفع تشنگی و عطش است و خواص فراوانی دارد. همچنین در ایران مرسوم است که علاوه بر شربت، سکنجبین با کاهو سرو شود. در ادامه طرز تهیه شربت سکنجبین را بخوانید.
 

طرز تهیه شربت سکنجبین

مواد لازم (برای ۸ نفر)
نعناع تازه ۱۵۰ گرم
شکر  ۱ کیلوگرم
سرکه  ۱۰۰ گرم
آب  ۲ لیوان

زمان لازم برای آماده شدن شربت نیم ساعت

روش تهیه

  • ابتدا شکر را با دو لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر‌ها حل شوند.
  • نعنا تازه را خوب بشویید.
  • پس از اینکه شکر‌ها حل شدند برگ نعنا را هم به آن اضافه و صبر کنید تا کمی شربت غلیظ و شهد نعنا گرفته شود.
  • سپس سرکه را اضافه کنید، کمی هم بزنید و صبر کنید تا شربت قوام آید. شربت هنگامی قوام آمده است که اگر کمی از آن را در یک قاشق ریختید، پس از سرد شدن به سختی از قاشق بیرون بریزد.
  • پس از اینکه شربت قوام آمد و غلیظ شد، تا داغ است آن را از صافی رد کنید و صبر کنید تا سرد شود.
  • پس از اینکه شربت کاملا سرد شد آن را در شیشه در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • اکنون می‌توانید یک نوشیدنی خنک و خوشمزه با شربت سکنجبین درست کنید. به این صورت که کمی از شربت آماده شده را در یک لیوان آب یخ بریزید و هم بزنید. (در صورت تمایل می‌توانید کمی لیمو ترش یا خیار رنده شده هم به شربت اضافه کنید و روی لیوان را با برگ نعنا تزئین کنید.)
  • همچنین می‌توانید سکنجبین را با برگ کاهو نوش جان کنید.

 

شربت سکنجبین با خیار


نکات 

  • توجه کنید که شربت سکنجبین اصلی با عسل درست می‌شود. شما هم می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.
  • اگر شکر یا عسل در دسترس ندارید می‌توانید از خاک قند الک شده هم استفاده کنید.‌
  • می‌توانید برای بهتر شدن عطر و بوی شربت در دقایق پایانی کمی گلاب یا زعفران دم کرده به شربت اضافه کنید.

 

طرز تهیه شربت سکنجبین
خواص دارویی سکنجبین

  • سکنجبین ضد دل درد و ضد نفخ است.
  • سکنجبین به بازکردن انسداد عروق، رفع عطش، تسکین سردرد، تقویت فعالیت‌های دستگاه گوارش و کبد، ناراحتی‌های طحال، رفع سنگ صفرا و... کمک قابل توجهی می‌کند.
  • بهترین دارو برای رفع تب شدید و طولانی مدت است.


سخن آخر

همانطور که دیدید شربت سکنجبین طرز تهیه بسیار راحتی دارد. پس آن را درست کرده و در یخچال نگهداری کنید. توجه کنید که علاوه بر مزایا و خواصی که شربت سکنجبین دارد، می‌تواند برای برخی مفید نباشد به عنوان نمونه شربت سکنجبین برای افرادی که دچار زخم معده، ناراحتی رحم و ضعف اعصاب هستند، توصیه نمی‌شود.

نظرات و تجربیات خود را در بخش ارسال نظر با دیگر مخاطبان ستاره در میان بگذارید.

انتهای پیام/1000

 
برچسب ها: شربت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار