دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۶۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۳
رئیس سازمان شیلات کشور ضمن اشاره به رتبه نخست ایران در پرورش ماهی قزل آلا در جهان ازبهره‌برداری ۱۱۳ طرح در استان‌های سراسر کشور طی هفته‌های آینده خبر داد.

به گزارش آوای خزر به نقل از ایسنا، امروز (یکشنبه) نشست خبری رئیس شیلات کشور با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت در سازمان شیلات کشور برگزار شد. خون میرزایی با بیان اینکه عملکرد روبه رشد سازمان در چهار دهه گذشته موجب افزایش تولید یک میلیون و ۲۶۲ هزار تن در سال ۱۳۹۷ شده است، افزود: با افتتاح‌های صورت گرفته بیش از ۵۵۰۰ تن بر تعداد محصولات شیلات افزوده شده و ۲۷۰۰ نفر در این حوزه اشتغال یافته‌اند.

 وی با اظهار اینکه روند به رشد عملکرد سازمان در سال ۱۳۹۸ همچنان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: از صید ۲۹ هزار تن در سال‌های آغازین انقلاب به ۷۷۳ هزار تن در سال گذشته رسیده‌ایم و در حوزه آبزی پروری از ۳۰۰۰ تن به نزدیک ۴۹۰ هزار تن رسیده‌ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه در بعضی از رشته‌ها و حوزه‌های فعالیت شیلات دارای رتبه‌های برتر جهانی هستیم، گفت: در پرورش ماهی قزل‌آلا آب ‌های شیرین، ایران دارای رتبه نخست جهانی است‌ و در پرورش ماهیان خاویاری، ماهیان کپور و روش‌های نوین صیادی، روش‌های صید با قلاب، دانش فنی برای کار در این حوزه را بومی سازی کرده‌ایم.

این مقام مسئول با بیان اینکه روند رو به رشد شیلات، ایران را در خاورمیانه در رتبه دوم پس از کشور مصر قرار داده است، افزود: صادرات در سال ۱۳۹۷ به رقم بی‌سابقه ۵۲۷ میلیون دلار، تراز تجاری هم به رقم ۴۵۶ میلیون دلار و در حوزه اشتغال شیلات به رقم بیش از ۲۳۰ هزار نفر رسیده‌ است که این ارقام بسیار فراتر از برنامه و تکلف مصوبه برنامه ششم برای سازمان بوده‌اند.

انتهای پیام/1000

 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها