دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۷۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۹
سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب‌ها را خارج کرده و داخل آن‌ها را دارچین، شکر و آجیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.

آوای خزر: سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب‌ها را خارج کرده و داخل آن‌ها را دارچین، شکر و آجیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

در دنیای غذا‌ها هیچ چیز به اندازه سیب و دارچین ما را به یاد پاییز نمی‌اندازد. هم اکنون که تابستان در حال رفتن است و بوی پاییز نم نَمَک احساس می‌شود، خوب است پیشاپیش به استقبال آن برویم. کشاورزان، مادر‌ها و دانش آموزان و دانشجویان شاید جزو شاخص‌ترین افرادی باشند که این روز‌ها بیش از همه در فکر رسیدن پاییز و اشتغالات مربوط به آن هستند. به زودی هوا خنک‌تر از این هم خواهد شد و شما معنای پاییز واقعی را خواهید دید حتی من هم که در جنوب زندگی می‌کنم با زود تاریک شدن هوا و دورهمی‌های شبانه با همسایه‌ها که به لطف خنک شدن هوا امکان پذیر شده می‌دانم که تابستان پربرکت امسال به زودی ما را ترک خواهد کرد.

پاییز در کشور ما یعنی اولین روز ماه مهر در حالی که در کشور‌های غربی علنا با آغاز ماه سپتامبر پاییز آغاز شده و بچه‌ها مشغول درس و مدرسه هستند. اگر شما هم می‌خواهید به پاییز خوش‌آمد بگویید این دسر سیب پخته یکی از بهترین راه‌های ساده، اما شیرین است.

مواد تشکیل دهنده دسر سیب پخته چه هستند؟

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

  • سیب بزرگ: در این دسر از چند نوع سیب می‌توان استفاده کرد، اما سیب قرمز معمولی از همه بهتر است. در بخش نکات به این موضوع بیشتر پرداخته شده است.
  • شکر قهوه‌ای: این نوع شکر به دلیل وجود مقداری ملاس، کمی طعم کاراملی به سیب‌ها می‌دهد در حالی که شکر سفید چنین طعمی را ایجاد نمی‌ند.
  • گردو: این ماده بخش اصلی مواد پر کننده است و طعمی به دسر می‌دهد که در تضاد با طعم سیب است. شما عاشق طعم برشته آن خواهید شد.
  • دارچین و جوز: این دو ماده با همدیگر به عنوان ادویه پاییزی عمل می‌کنند.
  • کره: در اینجا می‌توان از کره نمکی استفاده کرد و دیگر به مواد میانی نمک اضافه نکرد.
  • اسانس وانیل: این ماده را به آرامی اضافه کنید، چون برای هر سیب فقط به چند قطره نیاز دارید.
  • آب سیب: معمولا از آب استفاده می‌شود، اما بکار بردن آب سیب طعم بیشتری به آن می‌افزاید به اضافه اینکه شما می‌توانید پس از پختن سیب‌ها روی آن‌ها کمی بریزید.

مواد لازم

  • سیب بزرگ: ۶ عدد
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۶ قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه (۵۴ گرم)
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوز: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • کره نمکی: ۳ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: مقداری
  • آب سیب: ۳/۴ پیمانه

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید. سیب‌ها را بشویید و خشک کنید.

۲. در کاسه‌ای کوچک شکر قهوه‌ای، گردو، دارچین و جوز را با هم ترکیب کنید.

۳. ساقه سیب را جدا کنید و با استفاده از قاشق یک حفره ایجاد کنید و هسته‌های سیب را خارج کنید. دقت کنید که در حالی که فضایی با عرض ۲ سانت ایجاد می‌کنید باعث پارگی سیب نشوید و به سمت ته سیب نروید، چون در اینصورت مواد داخلی به بیرون نشت می‌کنند.

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

۴. سیب‌ها را داخل ظرفی مناسب بگذارید. این ظرف می‌تواند پیرکس یا شیشه‌ای باشد. مواد مخلوط شکری را به طور مساوی میان سیب‌ها تقسیم کنید و فشار دهید تا اندازه شود. حدود ۴ قطره از اسانس وانیل را روی هر کدام از سیب‌ها بپاشید سپس ۱/۲ قاشق غذاخوری کره روی هر سیب بگذارید.

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

۵. آب سیب را داخل ته ظرف و اطراف سیب‌ها بریزید. آن را روی سیب‌ها نریزید.

۶. این ظرف را بدون گذاشتن هیچ گونه پوششی داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بگذارید. بخاطر داشته باشید که زمان پخت بستگی به نوع و اندازه سیب و مقدار پختی که مد نظر شماست بستگی دارد.

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

نکات مهم

  • شما می‌توانید انواع سیب را برای این دسر استفاده کنید از سیب صورتی رنگ گرفته تا قرمز که خودش انواع مختلفی دارد. سیب قرمزی که رگه‌های زرد دارد یا سیب کاملا قرمز خیلی مناسب هستند. یک نوع سیب صورتی پوک هم وجود دارد که برای خوردن خیلی خوب نیست و همه جا گیر نمی‌آید، اما به نظرم برای این نوع دسر مناسب است. حداقل ۱۰ نوع سیب هست که می‌توانید استفاده کنید. سیب‌های شیرین و ترد برای این منظور مناسب هستند.. بخاطر داشته باشید که نوع سیب انتخابی، مدت زمان پخت را تعیین می‌کند.
  • به جای شکر می‌توانید از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.
  • می‌توانید از ادویه پای سیب یا پای کدو در عوض دارچین و جوز استفاده کنید.
  • در صورت دلخواه می‌توانید سیب‌ها را پوست بگیرید، اما پوست ظاهر زیباتری به دسر می‌دهد.
  • می‌توانید به جای گردو از خلال بادام هم استفاده کنید.
  • استفاده از گزینه ارزانتر جو دوسر به جای گردو به همراه کمی شکر دانه درشت می‌تواند گزینه مقرون به صرفه‌تری باشد. در صورتی که از جو دوسر استفاده می‌کنید به منظور اجتناب از تیره رنگ شدن آن‌ها روی سیب‌ها را بگذارید.
  • این دسر را می‌توان همانند سایر دسر‌های گرم با بستنی سرو کرد.

منبع: cookingclassy

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار