دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۲
در بازدید خبرنگاران از پروژه‌های در حال ساخت بخش سلامت نکا عنوان شد
مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکا
شهرستان نکا در شرق مازندران حدود 120 هزار جمعیت دارد، سالانه 320 هزار بار مراجعه در تنها بیمارستانی دولتی آن انجام می شود. این بیمارستان در فاز توسعه ای خود نیاز به حمایت مالی دارد. مرکز جامع سلامت -که با 700 میلیون تومان تکمیل می شود- و کلینیک طوبی این شهرستان نیز اعتبارات دولتی و کمک های خیران را آرزومندند!

به گزارش آوای خزر از شهرستان نکا، نشست خبری هفته سلامت روان، روز چهارشنبه 24 مهرماه در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد. علیرضا خانجانی رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا با بیان این حدیث از امام علی(ع) که "افضل النعم الصحه/ سلامتی از بزرگترین نعمتهای خداست"، اظهار داشت: باید قدر  موهبت بزرگ الهی را بدانیم و مراقب سلامتی خود و خانواده خود باشیم زیرا این نعمت را با هیچ چیز دیگری نمی توان معاوضه کرد.

وی با اشاره به وجود بیماریهای نوپدید و نوظهور که حاصل جهالت مدرن است و نسل جدید به آن مبتلا شده‌اند، افزود: این بیماریها سبب شده که ما در حوزه های مختلف جسمی(دیابت، سرطان و ....) و در بخش روان(خودکشی، افسردگی و ....) مشکل داشته باشیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا با اشاره به شعار امسال هفته سلامت روان یعنی "ارتقای سلامت روان، نشاط اجتماعی" گفت: سبک زندگی ایرانی – اسلامی باید چراغ راه ما در عملکردها و رفتارها و برخوردها باشد، این سبک زندگی سبب آرامش، اعتماد به نفس، دوری از گناه، ایجاد صبر و انگیزه، مسوولیت پذیری، خودمراقبتی در همه ابعاد، سلامت روح و روان و استحکام خانواده می‌شود.

مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکا

این مسئول با بیان اینکه هر فردی باید در جایگاهی که دارد مسوولیت پذیر باشد، تصریح کرد: تنها 25 درصد از حوزه سلامت در حیطه مسوولیت نظام سلامت است و 75 درصد دیگر با همکاری مردم و سایر دستگاه ها محقق می شود.

خانجانی ادامه داد: استفاده از مواد غذایی صنعتی، کاهش مصرف لوازم آرایشی، عفو و گذشت، حفظ محیط زیست، احترام به والدین، صله رحم، مناعت طبع، تغذیه مناسب، ادب، تعهد به کار و مسوولیت، دوست داشتن خود و دیگران، اهمیت به کانون خانواده، و باور و اعتقادات قلبی و دینی در خداباوری و ارزشهای الهی و انسانی، از مواردی است که به سلامت جسم و روان انسانها کمک می کند.

وی در پایان سخنان خود از مردم و مسوولان و خیران ارزشمند شهرستان نکا که حوزه سلامت را با نگاههای مهربان و سخاوتمندانه خود مورد عنایت قرار می دهند قدردانی کرد و گفت: اگر همکاری و همراهی این سه گروه نباشد، حوزه سلامت در تحقق اهداف خود با چالش مواجه خواهد شد.

****

به گزارش آوای خزر، در این نشست، خانم کاظمی کارشناس روانشناسی با اشاره به اینکه امسال سال مبارزه با خودکشی نامیده شده است، اظهار داشت: رسانه ها می توانند در تامین سلامت روان نقش داشته باشند؛ مثلا اخبار خودکشی نباید ساده انگارانه منعکس شود زیرا قبح آن از بین می رود.

وی افزود: افرادی که دست به خودکشی می زنند بستری زمینه ای داشتند که اختلالات شخصیتی و افسردگی، نوع شایع آن است، رسانه ها باید این موضوع که میل به خودکشی قابل درمان است را ترویج دهند.

کاظمی با بیان اینکه یکی از مولفه های پیشگیری آموزش است، بیان کرد: آموختن مهارت های زندگی، مهارت عزت نفس و ارزشمندی، مهارت "نه" گفتن، مهارت ارتباط موثر و مهارت استرس، در سطح مدارس و سایر اقشار آموزش داده می شود.

****

به گزارش آوای خزر، پس از پایان این نشست، خبرنگاران از پروژه های در حال ساخت شهرستان نکا بازدید کردند؛ یکی از آنها فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع) و تنها بیمارستان دولتی بود. در فاز دو که شامل چهار طبقه است؛ بخش های تصویربرداری، اتاق عمل و ICU و بخش های بستری و اورژانس بستری و سرپایی در نظر گرفته شده است.

به گفته رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا، 25 تخت اورژانس و 64 تخت بخش بستری به تعداد تخت های موجود در این بیمارستان اضافه می شود و تعداد تخت های آن به 150 مورد می رسد که پاسخگوی 20 سال آینده است.

خانجانی اعلام کرد: سالانه 320 هزار بار مراجعه به بیمارستان امام حسین نکاست که رقم بالایی بوده و از اینرو یکی از بیمارستانهای پُرمراجعه در شرق مازندران است.

مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکا

وی ادامه داد: 8 تخت ICU و 4 تخت اتاق عمل به سختی تامین شد و همه می دانند تامین یک تخت برای بخش مراقبتهای ویژه چقدر مکافات دارد.

"کلینیک طوبی" و مرکز جامع سلامت نکا 2 از دیگر اماکنی بود که مورد بازدید قرار گرفت؛ در شهرستان نکا، 4 مرکز خدمات سلامت شهری قرار دارد و ساختمان نکا 2 یک ساختمان استاندارد در حال ساخت است.

مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکا       مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکا 

خانجانی اعلام کرد: سالانه بین 35 تا 40 هزار نفر از خدمات کلینیک طوبی بهره مند می شوند اما یکی از مشکلات آن جاده دسترسی است که برای برخی مسیرها مردم با مشکل مواجهند.

وی ادامه داد: مرکز جامع سلامت شهری نکا از دیگر پروژه های در حال توسعه و ساخت است، این پروژه تاکنون 300 میلیون تومان از اعتبارات حوزه بهداشت را جذب کرده و نیاز به 700 میلیون تومان دیگر دارد.

  مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکا   مرکز جامع سلامت نکا معطل 700 میلیون تومان اعتبار/حجم بالای مراجعه به تنها بیمارستان دولتی نکااین مرکز با مشارکت خیران در حال ساخت است، زمین آن به مساحت 913 مترمربع اهدایی مرحوم شادروان "حاج رمضان صادقی نوا"، در خیابان علمیه واقع شده است.

    به گزارش آوای خزر، مجمع خیرین سلامت شهرستان نکا یکی از مجموعه های پرتلاش و خوب در استان مازندران است. باتوجه به نیازهای مالی که بیمارستان امام حسین(ع) و مرکز جامع سلامت و کلینیک طوبی برای خرید تجهیزات و ادامه طرح های توسعه ای دارند، خیرانی که علاقمند به کمک در این زمینه هستند می توانند هدایای خود را به شماره حساب 683011555551 و شماره کارت 6063737000115582 به نام مجمع خیرین سلامت نکا، واریز کنند و در اجر معنوی کمک به سلامت هموطنان خود شریک باشند.

انتهای پیام/ 1003

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار