دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۹
معاون عمرانی استاندار مازندران:
مطالبه مردم بهشهر در بازگشایی تقاطع خیابان قائم با راه‌آهن رسیدگی می‌شود/ 40 تا 45 درصد از زیرگذرهای راه و شهرسازی ناقص هستند
معاون عمرانی استاندار مازندران با اعلام اینکه 40 تا 45 درصد از زیرگذرهای اداره‌کل راه و شهرسازی به‌دلیل نقص فنی یا عدم تکمیل مشکل‌ساز می‌شوند، گفت: در تقاطع‌های غیرهمسطح یا همسطح جاده با راه‌آهن نیز بعضاً شاهد مطالبات مردمی هستیم، یکی از درخواست‌ها را در تقاطع خیابان قائم بهشهر داریم که بازگشایی این مسیر بار دیگر مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

به گزارش آوای خزر از بهشهر، مهدی رازجویان امروز در نشستی که به منظور بررسی خسارت‌های بارندگی شدید 13 مهرماه در بهشهر و پیشگیری از وقوع خسارت‌های مشابه در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ابتدا خسته‌نباشیدی به اعضای ستاد بحران، مدیران کل ستادی، امام جمعه، نماینده و مدیران شهرستانی گفت که تلاش کردند تا خسارت حداقلی را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مازندران یا باران داریم و یا آفتاب، می‌گوید: هر 6 ماه در گوشه‌ای از این استان سیل و خسارت داریم که هم به دلیل جنس خاک و مسائل طبیعی‌ست و هم اینکه عوامل انسانی با تخریب محیط زیست و منابع طبیعی این وضعیت را به‌وجود آورده‌اند.

معاون استاندار مازندران همچنین با اشاره به صحبت‌هایی که فرماندار و مدیران شهرستان عنوان کردند؛ ابتدا در بحث زیرگذرها اظهار داشت: 40 تا 45 درصد از زیرگذرهای اداره‌کل راه و شهرسازی یا به اشتباه/نقص فنی یا عدم تکمیل، با یک بارندگی بسیار کوچک از حیّز انتفاع  خارج می‌شود و چرا نباید برای آنها فکری کنیم و یا چرا از چاه‌های جاذب استفاده نکنیم.

رازجویان ادامه داد: باید برای مال، جان و زمان مردم ارزش قائل شویم و احتمال چنین حوادثی را پیش‌بینی کنیم.

وی اعلام داشت: به‌جای اینکه چند ماه دیگر برای چاه‌های جذبی مناقصه برگزار کنیم؛ از همین هفته استارت آن را بزنیم.

معاون عمرانی استاندار مازندران درباره تقاضای بازگشایی تقاطع راه‌آهن با خیابان قائم بیان کرد: یکسری مکاتباتی از قبل انجام شده و استانداری نیز پیگیری داشت. می‌توانیم پیگیری‌ها را دوباره استارت بزنیم و از وزیر راه و شهرسازی کمک بگیریم که بتوانیم این مطالبه را به سرانجام بزنیم تا اگر امکان دارد در آنجا سوزن و سوزنبان بگذاریم و اگر نمی‌شود، زیرگذر بزنیم.

این عضو ستاد بحران مازندران درباره پیشگیری از خسارت‌های زمین لغزش و رانش، از بنیاد مسکن خواست تا موضوع بهشهر را نیز در دل سایر پروژه‌هایی که برای آنها مشاور گرفته و اعتبارات را مشخص کرده است بگذارد(درصدی به این اعتبارات مثلا 20 درصد اضافه کند) تا زودتر به سرانجام برسانیم.

رازجویان همچنین گریزی به آوردهای رودخانه‌ای که در گذشته به عنوان غنائم در نظر گرفته می‌شد و بستر رودخانه با برداشت‌های غیراصولی دچار مشکل و از استاندارد خود خارج می‌شد، زد و گفت: در این زمینه مصوباتی در شورای تامین استان پیگیری و مقرر شد که از این آوردها برای تثبیت بستر و دیواره‌سازی رودخانه استفاده شود تا آبخور به‌درستی هدایت شود و خسارت را به اراضی کشاورزی و منازل مردم وارد نکند.

"البته مصوبه را در سیل غرب استان داشتیم که می‌توانیم به همان صورتی که در غرب بوده است؛ به کل استان تعمیم بدهیم ".

وی تاکید کرد که کارها باید اصولی پیش برود؛ وضعیت رودخانه‌های خلیل‌شهر به‌سرعت پیگیری و به مطالبات مردم توجه شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به بارندگی اخیر شرق مازندران، از همکاری و اقدام فنی که جهت لایروبی‌ها، اعزام و گسیل دستگاه‌ها در گلوگاه و بهشهر صورت گرفت؛ اظهار داشت: جاده‌ای که در گلوگاه ظرف 7 ساعت احداث شد؛ تا 80 درصد کار اگرچه با سرعت انجام شد اما فنی بود، یکسری مسائل فنی باید پیش از خسارت مورد توجه قرار می‌گرفت که به آن توجه نشد و این خسارت‌ها را داشتیم.

رازجویان در پایان بیان کرد: تا این لحظه، 200 خسارت‌دیده در سیل اخیر شرق مازندران برای به بانک معرفی شدند، و بیش از 300 نفر دیگر در نوبت هستند، خسارت‌دیدگان برای دریافت بلاعوض و تسهیلات باید مدارک خود را به بنیاد مسکن شهرستان مربوطه ارائه دهند.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها