دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۹

به گزارش آوای خزر، دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یادداشتی اعلام کرد یکی از مهم‌ترین علل‌ این اتفاق، اشتراک عوامل خطر بین بیماران قلبی و عروقی و مبتلایان به سرطان است. به معنای دیگر، بیمارانی که مبتلا به سرطان شده‌اند، قبل از ابتلا به سرطان هم دارای فاکتورهای خطر بیماری‌های قلبی و عروقی مثل سابقه خانوادگی، فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت، چاقی، مصرف دخانیات، رژیم غذایی ناسالم و... بوده‌اند.

براساس مطالعه‌ای که روی بیش از ۳ میلیون بیمار مبتلا به سرطان در آمریکا انجام شده و نتایج آن در مجله European Heart منتشر شده است، ۱۱ درصد افرادی که از سرطان جان سالم به در برده بودند بر اثر ابتلا به سکته مغزی، بیماری قلبی و حوادث مرتبط با بیماری‌های قلبی و عروقی جان خود را از دست داده بودند.

نتایج این مطالعه نشان داد خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی در افرادی که سرطان داشتند در مقایسه با سایر افراد به طور متوسط ۲ تا ۶ برابر بیشتر است. همچنین این خطر برای افرادی که قبل از ۵۵ سالگی به سرطان مبتلا شده بودند ۱۰ برابر بیشتر بوده است.

این مطالعه حاکی است خطر مرگ ناشی از ابتلا به بیماری قلبی و عروقی در افرادی که مبتلا به سرطان دستگاه تناسلی، مثانه، پروستات، بیضه، تیروئید و سرطان آندومتر و همچنین لنفوم هوچکین بودند بیشتر از خطر مرگ ناشی از سرطان بوده است.

توصیه شده است نجات‌یافتگان از سرطان حتما به متخصصان قلب و عروق مراجعه کنند و برای کنترل فشار خون بالا و سایر عوامل خطر بیماری‌های قلبی و عروقی به منظور جلوگیری از سکته‌های قلبی و مغزی تحت نظر آن‌ها قرار گیرند.
این افراد فقط با تجویز پزشک می‌توانند استاتین‌ها، آسپرین، داروهای فشار خون و سایر داروهای بیماران قلبی و عروقی را مصرف کنند.
 

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها