دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۴۴۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳
جانشین رییس پلیس فتا از آغاز عملیات مقابله با تولید و توزیع داروهای غیر مجاز، تقلبی و تبلیغات غیر قانونی، همزمان با ۱۰۰ کشور جهان با هماهنگی سازمان اینترپل با عنوان عملیات پانجیا خبر داد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فتا، سرهنگ حسین امیرلی، مهمترین اهداف اجرای طرح عملیاتی پانجیا را با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، اطلاع رسانی و هشدار به عموم مردم در خصوص ریسک خرید آنلاین دارو و تجهیزات پزشکی، شناسایی وب سایت های غیرقانونی در حوزه داروهای غیرمجاز و مسدود سازی تراکنش ها و سیستم های پرداخت مورد استفاده مجرمان در این حوزه، مقابله با شبکه ها و جلوگیری از اقدامات مجرمانه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی به منظور شناسایی و دستگیری مجرمان موصوف با همکاری سایر پلیس های تخصصی برشمرد.
وی افزود: در اجرای طرح پانجیا ۱۲، تعداد ۱۰۴۷۷ تارنما رصد و تا کنون ۱۸۹ نفر از مجرمان موصوف با اقدام های فنی و پلیسی ضمن هماهنگی با سایر دستگاه های امنیتی دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
جانشین رئیس پلیس فتا ناجا اظهار داشت: ۶۸ درصد اقدامات مجرمان در خصوص تبلیغات غیرقانونی توزیع داروهای غیرمجاز و تقلبی در سایت های فضای مجازی،۲۳ درصد در شبکه اجتماعی اینستاگرام و ۹ درصد در تلگرام صورت پذیرفته است و عمده ترین محصولات دارویی و بهداشتی تبلیغ و ارائه شده توسط مجرمان را عامل پوستی، عامل چشم و گوش، عامل جلوگیری از ریزش مو، مکمل های سلامت(ورزشی)، الکل، داروی کرونا و ژل ضدعفونی کننده بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به انتشار کرونا ویروس در جهان و کشور ایران و سود جویی اقتصادی مجرمان سایبری از اوضاع کنونی بخش قابل توجهی از تمرکز پلیس فتا در سراسر کشور بر نحوه تبلیغ و فروش محصولات بهداشتی و دارویی مرتبط با کرونا ویروس صورت گرفته و در این راستا تعدادی از سودجویان که مترصد فروش غیر قانونی اقلام بهداشتی و یا دارویی درمان کرونا بودند دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.
وی از مردم خواست، اقلام بهداشتی و دارویی مورد نیاز خود را صرفا از داروخانه های سطح شهر تهیه و از ثبت سفارش اقلام بهداشتی از طریق سایت های غیر مجاز خودداری نمایند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی Cyberpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت های سایبری اعلام نمایند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: دارو ، داروسازی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار