دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
رئیس سازمان برنامه ریزی مازندران با اشاره به اینکه بزرگترین مانع برای توسعه گردشگری استان اقامتگاه های دولتی است، گفت: سند راهبردی توسعه گردشگری مازندران واگذاری اقامتگاه های دولتی به  ظرفیت های بخش خصوصی تاکید شده است.

به گزارش آوای خزر،حسن خیریان پور در جلسه بررسی محورها، پروژه‌ها و برنامه‌های عملیاتی "برنامه جهش تولید در بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی" که روز گذشته سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ما در اداره کا میراث برگزار شد، اظهار کرد: تقریبا ۳ بخش محوری و عمده در توسعه استان مد نظر داریم که این بخش‌ها شامل محور توسعه کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت و محور توسعه گردشگری و صنایع دستی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در توسعه گردشگری و صنایع دستی این استان ظرفیت های بالفعل و بالقوه متعددی وجود دارد، تصریح کرد: اگر این ظرفیت ها  احصا شوند می توانند یک جهش مناسبی را در زمینه توسعه گردشگری استان ایجاد کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با بیان اینکه  طبق فرمایش مقام معظم رهبری استان مازندران ۲ موهبت بزرگ الهی مثل جنگل و دریا دارد، تاکید کرد: در حد فاصل دریا و جنگل  دشت بسیار حاصل خیز، رودخانه ها و انهار متعددی وجود دارند که هر کدام از آن ها می تواند مصادیقی ازتوسعه گردشگری را به خود اختصاص دهند.

۱۶۵ اسکله گردشگری دریایی در مازندران جانمایی شده است

خیریان پور ادامه داد: در حوزه گردشگری دریا همانطوری که استاندار محترم هم تاکید ویژه ای بر آن داشتند در پیشنهاد اول ۱۴۳ اسکله بوده اما این تعداد به ۱۶۵ اسکله دریایی در استان جانمایی شده است.

وی با اشاره به اینکه  اسکله های گردشگری مازندران می توانند  چند منظوره باشند، گفت:  یکی از پروژه های مهمی که بتوانیم در  گردشگری دریایی تعریف کنیم باید در سال ۹۹ بر آن متمرکز شویم  و مصادیق توسعه آن را مشخص کنیم تا به نتیجه برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با بیان اینکه استان مازندران در حوزه گردشگری جنگل جذاب ترین و بدیع ترین طبیعت و زیبایی ها را دارد، عنوان کرد: گردشگری طبیعت گردی باید در سال ۹۹ در محور کارمان قرار گیرد  و حداکثر ظرفیت را دراین مورد استفاده کنیم.

خیریان پور با اشاره به اینکه تقریبا ۸۰۰ آبندان در سطح استان داریم، گفت: این آبندان ها می توانند کارکرد ۳ منظوره داشته باشند و این کارکرد شامل کشاورزی، گردشگری و حفظ محیط زیست بوده  که از این جهت با تاکید استاندار مازندران احیا و لایروبی آن ها در دستور کار قرار گرفته است.

خیریان پور با اشاره به اینکه بروکراسی اداری باید در راستای اعطای مجوز صنایع دستی و گردشگری تقلیل شود، تاکید کرد: اگر فردی در این استان بخواهد اقداماتی برای حوزه گردشگری در نظر داشته باشد باید اعطای مجوز آن ها به سرعت انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با اشاره به اینکه شرکت های مربوط به گردشگری استان باید فعال شوند، خاطرنشان کرد: ما با تعداد زیادی از کشورهای حوزه گردشگری تفاهم نامه ای امضا کردیم که باید یک بازنگری در این تفاهم نامه انجام شود و به مرحله عملیاتی برسد بنابراین این پروژه ها در سال جهش تولید به همکاری دستگاه های اجرایی نیاز دارد.

مفید غلامی راد رئیس سازمان برنامه ریزی مازندران در ادامه این نشست با بیان اینکه شاخص های میراث فرهنگی در بعضی از حوزه رشد خوبی داشته است، گفت:  شاخص های عمده بازار کار گردشگری استان طبق آخرین آمار سال ۹۸ در بخش خدمات بالای ۵۰ درصد  بوده است.

وی تغییرات شاخص رشد میراث فرهنگی و صنایع دستی  سال ۹۷ را نسبت به سال ۹۸ چنین عنوان کرد و افزود: تعداد آثارمیراث ناملموس از ۹  به ۱۸ آثار، تعداد آثار غیر منقول فرهنگی تاریخی از ۲۵  به ۳۵ آثار، بناهای مرمت شده از ۲۵ به ۳۵ افزایش یافت و تعداد گردشگران داخلی نیز از ۵۸ میلیون نفر به ۷۵ میلیون نفر رسیده است.

رئیس سازمان برنامه ریزی مازندران ادامه داد: تعداد مراکز اقامتی اعم از هتل، هتل آپارتمان، متل، مهمانپذیر، خانه مسافر، اقامتگاه های بوم گردی و سنتی در طی یکسال از ۱۹۸۲مراکز اقامتی به ۳۲۴۷ مراکز اقامتی افزایش یافت.

غلامی راد با اشاره به اینکه تعداد هتل های ۴ و ۵ ستاره مازندران از ۸ باب به ۹ باب  افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: تعداد تخت های اقامتی از شصت وچهار هزار و ۱۶۴ تخت به هفتاد و هشت هزار و ۴۵۳  تخت رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد گردشگران مقیم خارجی در مازندران از ۸۶ هزار نفر به ۱۰۶ هزار نفر رسیده است، افزود: درآمد حاصل از گردشگران ورودی به مازندران از ۱۲۹ میلیون دلار به ۱۶۰ میلیون دلار رسیده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: