دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
میرهاشم حسینی، تکواندوکار المپیکی ایران
میرهاشم حسینی یکی از دو تکواندوکار ایرانی است که جواز حضور در بازی‌های المپیک توکیو را به دست آورده است. او برای رسیدن به این سهمیه ارزشمند، راه پر‌فرازونشیبی را پشت‌سر گذاشت و حالا با طلای المپیک می‌خواهد پازل موفقیت‌هایش را تکمیل کند. 

به گزارش آوای خزر،میرهاشم بی‌شک یکی از بهترین نفرات تیم ملی تکواندوی مردان بوده که در چندسال اخیر با مدال‌آوری‌هایش همه نگاه‌ها را متوجه خود کرده است. او که سهم قابل‌توجهی از عناوین آسیایی و جهانی را به خود اختصاص داده، الان دیگر فقط فکروذکرش رفتن روی سکوی بازی‌های المپیک است.


نایب‌قهرمان تکواندوی جهان با اینکه در روزهای کرونایی خیلی سخت تمرین می‌کند، اما همچنان باانگیزه است و امیدوار. تکواندوکار وزن 68- کیلوگرم می‌گوید: «من به‌تعویق‌افتادن المپیک را به فال نیک می‌گیرم. نمی‌خواهم به این فکر کنم که برگزارنشدن المپیک به نفعم می‌شود یا به ضررم. این‌طور به قضیه نگاه می‌کنم که کرونا باعث شد تا یک مدت خوب استراحت کنیم و دوباره تمریناتمان را شروع کنیم. در این مدت هم خیلی‌ها از من پرسیدند که با وجود کرونا شرایط برای تکواندوکاران سخت شده و مشکل اضافه‌وزن پیدا کرده‌اند. اما خدا را شکر من مشکلی ندارم و اضافه‌وزن زیادی نداشتم. خوشبختانه کرونا در شهرستان میانه هم کم شده و دارم خیلی خوب تمرین می کنم. با هماهنگی فرماندار شهرمان یک سالن اختصاصی گرفتم و تمرینات تکواندو را هم شروع کردم. تمرینات هوازی را هم که در فضای باز انجام می‌دهم. تنهایی تمرین‌کردن واقعا سخت است. حریف تمرینی من یک آدمک است، اما من همه این سختی‌ها را به جان خریدم تا مدال المپیک را بگیرم. مردم ایران مطمئن باشند که من و آرمین هاد‌ی‌پور صددرصد در المپیک توکیو مدال می‌گیریم. من تقریبا در تمامی مسابقاتی که در سال ۹۸ برگزار شد، به غیر از مسابقات فینال گرندپری که متأسفانه نتوانستم به مدال برسم، دست پر برگشتم. فکر می‌کنم سخت‌ترین و البته تلخ‌ترین مسابقه ورزشی‌ام همین رقابت‌ها بود. مسابقات جهانی را به‌خاطر نداشتن ویزا از دست داده بودم و باید امتیاز ازدست‌رفته را جبران می‌کردم. این موضوع باعث شد تا به لحاظ روانی فشار زیادی را متحمل شوم. با تمام این سختی‌ها خدا را شکر می‌کنم که به هدفم رسیدم و سهمیه المپیک را گرفتم».
قهرمان بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا در مورد رقبایی که باید در بازی‌های المپیک با آنها مبارزه کند، توضیح می‌دهد: «حریفان وزن من همه خوب هستند، اما چند نفر هستند که باید گفت فوق‌العاده‌اند و درواقع رقیب‌های اصلی من هستند. مهم‌ترین آنها هم «دای هون لی»، تکواندوکار کره‌ای است. او بازیکن باهوشی است و در هر مبارزه با یک روش خاص مبارزه می‌کند. ورزشکاران انگلیس، اسپانیا و چین هم دیگر نفراتی هستند که من مبارزه حساسی با آنها خواهم داشت. من در این مدت که تمرینات تعطیل بوده، مدام از طریق فضای مجازی تمرینات حریفانم را دیدم و دنبال کردم و سعی کردم نقاط ضعفم را بهبود ببخشم. البته کره‌ای‌ها خیلی در فضای مجازی نیستند».
دارنده مدال برنز جهان از مسئولان ورزش کشور می‌خواهد که از المپین‌ها در این شرایط سخت بیشتر حمایت کنند. او معتقد است گرفتن مدال المپیک امکانات حرفه‌ای می‌خواهد که ورزشکاران ایرانی کمتر از آن برخوردار هستند: «مسئولان فدراسیون تکواندو تا آنجا که توانسته‌اند حقوق‌های ما را پرداخت کرده‌اند و نگذاشتند که حقوق معوقه‌ای داشته باشیم. اما خب واقعا خرج ما در ورزش این‌قدر زیاد است که مجبوریم به اندازه همان پولی که می‌گیریم لباس و مکمل بخریم. کمیته ملی المپیک ماهی پنج میلیون تومان حقوق برای ورزشکاران المپیکی در نظر گرفته  که شش ماه آن را پرداخت کرده‌اند، اما از همین پنج میلیون، مالیات کسر کرده‌اند. ما هیچ منبع درآمد دیگری نداریم، نباید این‌گونه برخورد کنند و ما را هم مشمول مالیات‌دادن بدانند. در استان خودم هم که هیچ حمایتی ندیدم. به‌جز فرماندار میانه کسی حالی از من نمی‌پرسد. استاندار آذربایجان شرقی، معاونش را پیش من فرستاد و قول‌هایی دادند، اما الان چهار ماه از آن زمان گذشته و من هیچ چیزی ندیده‌ام. فقط وعده ‌و وعید بود و بس».  /شرق

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها