دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۷۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴
کارگردان فیلم‌های «نیاز» و «مرهم» درباره طرح‌های حمایتی از فیلمنامه‌نویسان نوشت: اینگونه اقدامات فارابی و نهادهای مدیریتی و صنفی سینما می‌تواند در تخفیف سختی‌ها و رنجی که نیروی انسانی شاغل در سینما به آن گرفتارند، موثر باشد.

به گزارش آوای خزر،علیرضا داودنژاد تهیه‌کننده، فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما در یادداشتی نوشت: چاره رونق‌یابی تولید فیلمنامه، رونق تولید فیلم است. رونق تولید هم در گرو امنیت بازار عرضه و نمایش است.

داودنژاد در ادامه نوشت: البته در شرایطی نظیر شرایط سینمای ما که عمده‌ترین بازار عرضه آن بازار نمایش خانگی‌ست و این بازار هم عمدتا در اختیار بازار سیاه و تکثیر قاچاق و نمایش‌های غیر قانونی قرار گرفته و تنها بازار نمایش نسبتا نظارت‌پذیر آن، سالن‌های سینما و عمدتا در انحصار آثار کلیشه‌ای است - که آن هم با کرونا فعلا تعطیل ‌و تخته شده است- چاره کار برای تخفیف آثار بیکاری و کسادی و ورشکستگی و فقر همین است که با اینگونه بهانه‌ها، پولی تزریق شود و کمکی به حال نیروی انسانی گرفتار در سرابی باشد که از چاره اندیشی‌های کارساز محروم مانده‌اند و اینک گرفتار در تنگنای بی‌کاری و بی‌پولی آماده همه‌گونه سفارش‌پذیری هستند؛ اگرچه به تولید فیلمنامه‌هایی که می‌نویسند امید چندانی نداشته باشند.

در ادامه یادداشت داودنژاد آمده است: به هر حال در شرایطی که سینمای ما به آن مبتلاست، این گونه اقدامات فارابی و نهادهای مدیریتی و صنفی سینما می‌تواند در تخفیف سختی‌ها و رنجی که نیروی انسانی شاغل در سینما به آن گرفتارند، موثر باشد و این به خودی خود، مثبت است.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها