دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۰
رییس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه یکی از مشکلات کشاورزی، خرد شدن اراضی است که اغلب به‌واسطه قانون ارث و نقل و انتقال مشاع اراضی به ورثه صورت می‌گیرد گفت: قانون ارث برای جلوگیری از خرد شدن اراضی باید اصلاح شود.
به گزارش آوای خزر، «علیرضا اورنگی» در سومین جلسه کارگروه ملی یکپارچه‌سازی و جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، افزود: به منظور اجرایی کردن قانون یکپارچه‌سازی و جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و در نظر گرفتن مشوق‌ها، فقط وزارت جهاد کشاورزی خطاب قرار گرفته و سایر ارگان‌های ذی‌ربط برای در نظر گرفتن مشوق، مورد توجه قرار نگرفته‌اند که ضرورت دارد در این زمینه بازنگری صورت گیرد.

رییس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به چالش قانون ارث و نقل و انتقال مشاع اراضی اظهارداشت: پیشنهاد می‌دهیم نیابت مالکیت اراضی به مراجع داده شود و در قالب نظام بهره‌برداری یا کشاورزی قراردادی یا هر شکل حقوقی دیگری که قانونگذار یا دولت تعیین می‌کند، انتفاع آن به وراث برسد. در این صورت می‌توانیم یکپارچه‌سازی اراضی را به انجام برسانیم بدون آنکه به حقوق وراث، خدشه‌ای وارد شود.

بر اساس این گزارش، با توجه به اینکه در این جلسه، یکی از مهم‌ترین موانع یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی که از سوی نمایندگان حاضر مورد بحث و بررسی قرار گرفت، ضرورت اصلاح قانون ارث و نقل و انتقال مشاع اراضی بود، مقرر شد سازمان امور اراضی کشور به‌عنوان دبیر این کارگروه پیگیری‌های لازم را برای رایزنی با نمایندگان ولایت فقیه در بررسی فقهی این موضوع دنبال کرده و در جلسه بعدی، نتیجه را به حضار منتقل کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار