دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹

به گزارش آوای خزر، احد آزادی‌خواه عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط در خصوص واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی به کشور، گفت: در هفته‌های گذشته با حضور مسئولین وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی، بانک مرکزی و بخش خصوصی در کمیسیون کشاورزی مجلس واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در مسیر واردات نهاده‌های دامی موانع جدی وجود دارد، تصریح کرد: یکی از مشکلات موجود در زمینه واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی تخصیص ارز مورد نیاز واردکنندگان است، با توجه به تحریم ها متاسفانه با کمبود ارز ترجیحی و دولتی مواجه شده بودیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه متاسفانه در ۶ ماه گذشته ضعف مدیریتی باعث شده تا میزان ثبت سفارش نهاده‌های دامی خصوصاً سویا کاهش پیدا کند، تاکید کرد: کاهش ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی جای نگرانی دارد و باید علل و عوامل آن بررسی شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: کاهش واردات و ثبت سفارش نهاده‌هایدامی توسط کمیته دامپروری کمیسیون کشاورزی بررسی و نتیجه آن به صحن کمیسیون ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه انبارهای نگهداری نهاده‌های دامی در بنادر شرایط مطلوبی ندارند و موجب فساد برخی از نهاده‌های وارداتی شده است، افزود: سو مدیریت در زمینه از بین رفتن چندین تن نهاده دامی وارداتی در حالی که با کمبود مواجه هستیم کاملا مشهود است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه علی‌رغم حضور واردکنندگان خرد، در زمینه واردات نهاده‌های دامی شاهد انحصار هستیم، خاطرنشان کرد: عمده واردات نهاده‌ها توسط تعداد افرادی خاص انجام می‌شود که عملکرد برخی از آنها موجب به وجود آمدن مشکلاتی در زمینه تامین نهاده های دامی و کشاورزی شده است./خانه ملت

پایان پیام/1005
 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها