دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۹۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳
مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت آب و فاضلاب می‌گوید: آب شرب توزیعی در کشور هیچ مشکلی ندارد و کلری که در آب برای مقابله با کرونا اضافه شده خطری برای سلامتی افراد ایجاد نمی کند.
به گزارش آوای خزر، کوشیار اعظم واقفی در خصوص افزایش میزان کلر آب برای مقابله با کرونا و تاثیرات آن بر سیستم بدن انسان، اظهار کرد: میزان کلر آب در حجم بالا افزایش نیافته؛ در واقع میزان کنترل بر کلر باقی مانده افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه در برخی نقاط ممکن بود میزان کلر باقی مانده به زیر نیم میلی گرم در لیتر برسد که در این مناطق میزان کلر کنترل و سعی شد میزان کلر در حد استاندارد باقی بماند، تصریح کرد: نسبت به گذشته میزان کلر مصرفی افزایش یافته اما چندان زیاد نبوده است.

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت آب و فاضلاب با بیان اینکه محدوده کلر باید بین ۰.۲ میلی گرم در لیتر و ۰.۸ میلی گرم در لیتر باشد، گفت: میزان کلری که می‌بایست در شرایط بحرانی با نظارت وزارت بهداشت افزایش دهیم یک میلی گرم در لیتر است و بیش از این میزان در هیچ کجای کشور افزایش نیافته است.

اعظم واقفی در پاسخ به این سوال که افزایش کلر در آب مشکلی برای سیستم بدن انسان ایجاد می کند؟ توضیح داد: بر اساس استاندارهای ملی و بین المللی اگر میزان کلر باقیمانده در آب از ۵ میلی گرم در لیتر بیشتر شود می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازد ولی همانگونه که گفته شد حداکثر این میزان در شبکه های آب یک میلیگرم در لیتر است و هرگز مقدار آن به ۵ میلی گرم در لیتر نمی رسد.

وی با تاکید بر اینکه آن میزان از کلر که برای سلامتی مضر نیست، طبق استاندارد جهانی پنج میلی گرم در لیتر تعیین شده است، تصریح کرد: هیچ گاه ملزم به استفاده از این میزان کلر نخواهیم بود و وزارت بهداشت نیز بر میزان کلر باقیمانده در شبکه های توزیع آب نظارت کامل دارد.

علت کدر بودن آب چیست؟

وی در خصوص منازلی که در استان‌های مختلف هنگام باز کردن شیر آب و ریختن در ظرف شاهد رنگ کدر هستند، گفت: اگر علت این مساله کلر باشد مشترک بوی بسیار شدیدی را استشمام خواهد کرد، بنابراین خیال مشترکان از این بابت راحت باشد، چراکه رنگ کدر آب به علب وجود حباب های هوا در آب است.

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت آب و فاضلاب ادامه داد: برخی اوقات به دلیل شرایط هیدرولیکی شبکه مقداری هوا با آب مخلوط و موجب کدر شدن رنگ آب می شود. تفاوت حباب هوا با کدورت آب نیز به راحتی قابل تشخیص است.

اعظم واقفی با بیان اینکه اگر لیوان آب در همان لحظه از پایین شروع به شفاف شدن کند یعنی تغییر رنگ آب به دلیل حباب هوا است اما اگر آب واقعا کدورت داشته باشد از بالا به پایین شروع به شفاف شدن می‌کند که این نشان می‌دهد موادی در آب وجود دارد که با گذر زمان ته نشین می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر کدورت در آب وجود داشته باشد باید توسط شرکت آبفا برطرف شود اما نگرانی برای وجود حباب هوا در آب وجود ندارد، تصریح کرد: این موضوع نیز هیچ ارتباطی با میزان کلر موجود در آب ندارد و نیازی نیست که مشترکان از آب های بسته بندی استفاده کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار