دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۳
سید شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی مجلس گفت: این نشست با هدف بررسی مشکلات رسوب و ترخیص کالا و مواد اولیه تولید در گمرکات و با حضور معاونان وزارتخانه‌های امور اقتصاد و دارایی و صمت، بانک مرکزی، رئیس کل گمرک ایران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

به گزارش آوای خزر، نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس با بیان اینکه براساس اظهارات مسئولان فرایند و دوره زمانی ترخیص کالاها از گمرک در حال افزایش است، افزود: مباحث مربوط به مقررات ارزی و تامین ارز یکی از دلایل بروز این مشکل است، همچنین بخشی از کالاهای موجود به بنادر و گمرکات اظهار شده‌ و برخی دیگر هنوز اظهار نشده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: بخشی از کالاهای موجود در گمرکات حتی مشکل تامین ارز ندارند، از سوی دیگر فرایند ثبت و تخصیص کد ارزی بخشی دیگر از کالاها صورت نگرفته و ترخیص هم نشده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به مجموعه تصمیمات در دولت و جمع‌بندی جلسه امروز مقرر شد، گمرک کل ایران حداکثر تا روز شنبه آتی فهرست کالاهای موجود در گمرکات کشور را به بانک مرکزی ارائه کند تا آن کالاهایی که ثبت سفارش شده و مشکل تامین ارزی ندارند، از سوی این بانک با تخصیص کد کالا از گمرک ترخیص شوند.

حسینی بیان کرد: در صورت این اقدام بخشی از مشکلات ترخیص کالاها در گمرکات که ثبت سفارش شده و تامین ارز آنها هم انجام شده، تعیین تکلیف شوند.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی اظهار کرد: همچنین در این جلسه معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی و بانک‌های تخصصی ذی‌ربط که عمده منابع ارزی را تخصیص داده بودند، گزارشی از عملکرد ماده 20 قانون رفع موانع تولید مبتنی بر اخذ تسهیلات ارزی از محل ذخیره ارزی را ارائه کردند.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس بیان کرد: آنها اعلام کردند، پس از آیین نامه اجرایی اسفند سال 98 مشکلات حوزه اجرای ماده 20 قانون رفع موانع تولید حل شده و اکثریت بنگاه‌های اقتصادی مراجعه و مراحل تعیین تکلیف وام و پرداخت اقساط خود را انجام داده‌اند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: براساس آیین‌نامه اجرایی اسفند ماه سال 98 وام‌های ارزی به وام ریالی تبدیل شده و بسته به میزان وام با نرخ سود 18 و 12 درصد و پس از پرداخت 25 درصد اولیه وام به صورت نقد، مابقی برای 4 سال با سود مشخص تقسیط شده است که البته عموما پرداخت شده است./خانه ملت

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار