دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷

به گزارش آوای خزر، حسین رشیدی با اشاره به اینکه بیماری مرس که همان بیماری کرونا در شتر است در استان کرمان نمونه‌گیری و آزمایش می‌شود، افزود: محموله شتر آلوده به کرونا شناسایی و با نمونه‌گیری تشخیص داده شد و بلافاصله این شترها معدوم شدند.

وی با بیان اینکه گوشتی که به دست مردم می‌رسد کاملا سالم بوده و تمام تلاش خود را برای سلامت مردم به کار خواهیم گرفت، گفت: بیماری تب کریمه کنگو در استان کنترل شده است و به موقع رسیدگی و بسیار کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان عنوان کرد: تمام کشتارگاه‌های استان به پیش سردکن مجهز هستند و از انواع بیماری‌ها در استان جلوگیری می‌شود و شهروندان مطمئن باشند که گوشتی که از طریق شبکه رسمی کشور در اختیارشان قرار می‌گیرد کاملا کنترل شده و مشکلی برای مصرف ندارد.

رشیدی با اشاره به اینکه پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان را در دستور کار داریم، افزود: کمک به بهداشت عمومی جامعه از وظایف دامپزشکی است که از تولید و خوراک دام تا کشتار و عرضه گوشت دام انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر با برنامه‌ریزی اقداماتی برای پیشگیری از بیماری‌های دامی در استان انجام شده و یک تیم علمی این بیماری‌ها را رصد می‌کنند، گفت: برای اینکه بتوانیم موفق باشیم و خوب عمل کنیم تیم بررسی اپیدمیولوژیک بیماری‌ها در دامپزشکی استان کرمان تشکیل شده است.

اکنون طغیان بیماری‌های واگیردار در استان ۳۳ درصد کاهش یافته و تعداد آزمایش‌ها و داروخانه‌های دام و طیور در استان افزایش پیدا کرده است./تسنیم

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار