دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
کاهش سطح هورمون «سروتونین» در خون تأثیرات منفی بر خلق و خوی افراد دارد که خوردن برخی مواد غذائی می‌تواند این مشکل را برطرف کند.

به گزارش آوای خزر، کاهش سطح هورمون «سروتونین» در خون ممکن است تأثیرات منفی بر حالات و خلق و خوی افراد بگذارد که شبکه سی ان ان آمریکا برای مقابله با این مشکل به مصرف ۷ غذای طبیعی که به بهبود خلق و خو کمک می‌کند، توصیه کرده است:


آجیل
آجیل (گردو، بادام هندی، بادام) یک میان وعده مناسب برای بهبود خلق و خوی شما است. این مواد حاوی تریپتوفان است که یک آمینو اسید مهم برای تولید سروتونین به شمار می‌رود.


ماهی نمک سودشده
شاه ماهی هورمون سروتونین را تأمین کرده و همچنین سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است که گفته می‌شود به بهبود افسردگی خفیف کمک می‌کند.
میوه خشک شدهاین میوه‌ها حاوی تریپتوفان و منیزیم هستند که قدرت غلبه بر استرس را تقویت می‌کنند.


تخم مرغتخم مرغ یکی از غذا‌های غنی از ویتامین D است که به تولید سروتونین کمک می‌کند.


سویا

این ماده غذایی یک منبع پروتئین با کیفیت بالا بوده و همچنین حاوی تریپتوفان است.
شکلات
شکلات‌ها حاوی تریپتوفان هستند که به بهبود خلق و خو کمک می‌کند، اما در مصرف آن‌ها نباید زیاده روی شود، زیرا حاوی مقدار زیادی قند و چربی است.
فلفل تند:
این ماده حاوی کپسایسین است، این ماده، ترکیب موثری در فلفل است که باعث تند شدن آن می‌شود. اندورفین در پاسخ به تحریک ناشی از غذای تند به طور طبیعی در بدن آزاد می‌شود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: خلق و خو
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار