دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹
بین اسرائیل و ایران یک موازنه وحشت وجود دارد، یک نوع مسابقه تسلیحاتی برای به دست آوردن بازدارندگی آن هم بدون هیچ راه حل دیپلماتیکی. این مسئله در حال حاضر دموکرات‌ها و جمهوری خواهان را در آمریکا به دو بخش تقسیم کرده، اما در اسرائیل هرگونه بحث در مورد آن کاملا به یک تابو تبدیل شده است.

به گزارش آوای خزر، روزنامه هاآرتص نوشت: در فاصله کمتر از دو ماه مانده به انتقال قدرت در واشنگتن، رئیس جمهور دونالد ترامپ احتمالاً با دادن چراغ سبز برای ترور محسن فخری زاده دست به یکی از آخرین اقدامات تحریک آمیز خود زده است. هدف از این عملیات که می‌تواند باعث تشدید تنش‌های منطقه‌ای شود، بهره بردن از لحظات پایانی دوره ترامپ برای دشوار کردن کار رئیس جمهور منتخب جو بایدن جهت بازگشت به توافق هسته‌ای بین المللی با ایران است.

در ادامه این مطلب آمده است: نیویورک تایمز گزارش داد که مقامات اطلاعاتی، ترور را به اسرائیل نسبت دادند و رهبران ایران نیز تهدید به تلافی کرده‌اند. حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، صریحاً اسرائیل را مقصر دانست و هشدار داد که تهران در زمان مناسب مقابله به مثل خواهد کرد. سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران نیز اسرائیل را مقصر دانست. محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، به همین ترتیب انگشت اتهام خود را به سمت تل آویو نشانه رفت و اسرائیل را به جنگ افروزی متهم کرد.

این اقدامات تحریک آمیز نه تنها می‌تواند به یک درگیری نظامی خطرناک با ایران منجر شود، بلکه می‌تواند منجر به اولین بحران دیپلماتیک اسرائیل با دولت بایدن را حتی قبل از آغاز به کار آن شود. حتی بدون این اقدام هم باز اسرائیل برای اصلاح روابط خود با واشنگتن در حضور یک دولت دموکرات کار دشواری داشت. اکنون به نظر می‌رسد که اسرائیل به جای تلاش برای حفظ این اتحاد استراتژیک، که برای مبارزه با ایران نیز برایش حیاتی است، فقط اختلافات را بیشتر می‌کند.

ترور دانشمند هسته‌ای ایران یک موفقیت تاکتیکی است که اتحاد استراتژیک با امریکا را به خطر می‌اندازد. در این شرایط پیچیده، سیاستمداران اسرائیلی عملا هیچ انتقادی نسبت به سیاست نخست وزیر بنیامین نتانیاهو نداشتند. مخالفین می‌شتابند که عملیاتی از این دست را ستایش کنند تا بلکه خودشان را وطن پرست نشان دهند. با این وجود تعداد کمی هستند که واقعا بپرسند اسرائیل در صورت انجام اقدام مشابه‌ای از سوی ایران یعنی ترور یک مقام ارشد در خاک اسرائیل، چگونه پاسخ می‌دهند؟ تعداد کمی هستند که بپرسند چه اتفاقی برای دیپلماسی افتاده و چرا اسرائیل خواهان آن نیست؟

بین اسرائیل و ایران یک موازنه وحشت وجود دارد، یک نوع مسابقه تسلیحاتی برای به دست آوردن بازدارندگی آن هم بدون هیچ راه حل دیپلماتیکی. این مسئله در حال حاضر دموکرات‌ها و جمهوری خواهان را در آمریکا به دو بخش تقسیم کرده، اما در اسرائیل هرگونه بحث در مورد آن کاملا به یک تابو تبدیل شده است./انتخاب

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: