دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰

به گزارش آوای خزر، به نقل از فودنیوز، انجیر یکی از میوه‌های پرطرفدار در رژیم غذایی مدیترانه‌ای و نیز کشورهای حوزه آسیای مرکزی و خاورمیانه است. ترکیه امروزه بزرگ‌ترین تولیدکننده انجیر جهان است. در کنار خواص بی‌نظیر انجیر برای بدن، این میوه در مصارف دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای مثال، ایرانی‌ها از انجیر برای درمان زگیل و یبوست استفاده می‌کنند. مردم عمان انجیر را در آب می‌جوشانند و از آن برای درمان سنتی سرفه بهره می‌برند. همچنین یونانیان باستان از حجم بالای انجیر برای دفع کرم روده استفاده میکردند.

تحقیقات متعدد از تاثیرات شگفت‌انگیز مصرف انجیر در جلوگیری از بیماری‌ها حکایت دارد. مهم‌ترین تاثیرات مصرف انجیر شامل موارد ذیل است:

۱- کمک به بیماری‌های قلبی: یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد مصرف انجیر باعث کاهش فشار خون و تنظیم ضربان قلب در موش‌ها شده است. محققان می‌گویند به دلیل وجود پتاسیم، فنول‌ها و فلاونوئیدها در انجیر، مصرف این میوه می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

۲- تنظیم قند خون: شیرینی طبیعی انجیر باعث ثبات در سطح قند خون می‌شود. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد ترکیب موادی همچون فلاونویدها، فنولیک اسید، تانین‌ها و ویتامین E منجر به افزایش تولید انسولین و کاهش گلوکز خون در افراد مبتلا به دیابت می‌شود.

۳- حرکت راحت مواد غذایی در روده: تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف انجیر می‌تواند باعث تسهیل در حرکت مواد غذایی در روده شود. مطالعات درباره تاثیرات مصرف انجیر در یبوست نشان داد افرادی که از این میوه استفاده می‌کنند دارای حرکات منظم روده هستند و کمتر به یبوست مبتلا می‌شوند.

همچنین یک تحقیق که به‌تازگی انجام شده است نشان می‌دهد افرادی که از مخلوط انجیر و پودر کتان به طور مداوم و برای ۱۴ روز استفاده کرده‌اند، از فعالیت منظم روزانه دستگاه گوارش خود و اجابت مزاج خبر دادند. این افراد اعلام کردند روند دفع مدفوع آن‌ها بهتر شده است و به طور روزانه اجابت مزاج می‌کنند همچنین فرآیند دفع مدفوع در آن‌ها با درد کمتر و به سهولت انجام شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار