دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
رپورتاژآگهی/
اگر می‌خواهید تمام اطلاعات درباره انواع دوخت و نقوش مورد استفاده در ملیله دوزی و تکنیک‌های آن را را به صورت دسته بندی شده و جامع دریافت کنید، در ادامه با ما همراه باشید.

به دوخت هایی که برای تزئین پارچه با استفاده از مفتول های طلایی، نقره ایی و آلیاژ های مختلف استفاده می شود ملیلیه دوزی می گویند. به نظر شما پیشینه هنر ملیله دوزی به چه دورانی برمیگردد؟

پیشینه هنر ملیله دوزی به دوران ساسانیان برمیگردد به صورتی که در دوران حکومت ساسانیان برای زینت دادن به لباس های رسمی لشگری و کشوری از ملیله دوزی استفاده می شده است. نمونه بسیار زیبایی از دوخت ملیله، روی مخمل دست بافت یافت می شود که در حال حاضر در موزه آستان قدس رضوی نگه داری می شود. این نوع رودوزی در اکثر نقاط کشور رواج دارد. روش نگه داری آن  به شکل حفاظت از رطوبت، حرارت و آتش، اشعه مستقیم و مداوم خورشید، سفیدکننده های شیمیایی می باشد و برای شست و شوی آن می توان از آب و صابون و شوینده های معمولی و غیر اسیدی استفاده کرد.

هنر دوستان عزیز شما می توانید با مراجعه به پیج ملیله دوزی مجله دیپیا تمام اطلاعات را به صورت دسته بندی شده و جامع درباره انواع دوخت و نقوش مورد استفاده در ملیله دوزی و تکنیک های آن را دریافت کنید.

 اهمیت رودوزی‌های سنتی ایران

شاید تا به اکنون انواع منجوق ها را مشاهده کرده باشید. منجوق به مهره های شیشه ایی گفته می شود که در رنگ های مختلف در بازار موجود است و روی انواع پارچه های ابریشمی، مخمل،ساتن و غیره به کارگرفته می شود. مهره های به کار رفته در منجوق دوزی انواع مختلفی دارند و از نظر جنس، کیفیت و قیمت به دسته های متنوعی تقسیم می گردند.

دوخت منجوق ها روی پارچه های مانند ابریشمی، مخمل، ساتن نهایت زیبایی را نشان می دهد. مهره های درخشان، درخشش و ابعادی را به پارچه می بخشند که بی نظیر است.

گلدوزی در اصل به معنای دوختن مهره ها روی پارچه با الگوهای زیبا است که این گلدوزی ها با مهره هایی در اندازه ها و شکل های مختلف انجام می شود. شما کاربران گرامی می توانید با مراجعه به اینجا به راحتی و در کم ترین زمان با این هنر دستی و تزئینی به خوبی آشنا شوید و از آن استفاده کنید.

 اهمیت رودوزی‌های سنتی ایران

 

چهل تکه دوزی یکی از رودوزی های سنتی و زیبای ایران و جهان می باشد که در آن با دوختن تکه های ریز و درشت اضافات پارچه های مختلف و رنگارنگ به یکدیگر تهیه می کنند.

درواقع چهل تکه دوزی نوعی دوخت است که این دوخت معمولا به دوخت قطعات ریز و درشت و رنگارنگ پارچه های مختلف به یکدیگر اطلاق می شود. این قطعات معمولا از انواع پارچه های ساده، گلدار، چهارخانه، محرماتی، و خالدار تهیه می شود و جالب است بدانید نام چهل تکه به معنای استفاده از تکه های مختلف پارچه به تعداد زیاد بر روی هنر دستی نهاده شده است، تکه های پارچه عموما به شکل مربع، مثلث ریز و درشت و لوزی بریده واز پشت با کوک به یکدیگر وصل می شوند و سپس به وسیله دوخت های ریز به هم دوخته و محکم می گردند.

توجه داشته باشید موفقیت در کارهای چهل تکه دوزی رابطه مستقیمی با علاقه شما به این کارها دارند. در خیاطی ظریف کاری و تمیز کار کردن خیلی مهم است؛ بنابراین به تمرکز، حوصله و دقت زیادی نیازمند است.

شما خوانندگان عزیز می توانید با مراجعه به dipia website با هنر چهل تکه دوزی که از زمان های بسیار گذشته در ایران رواج داشته است آشنا شوید و همچنین جالب است بدانید که تاریخ دقیقی از پیدایش آن در دست نیست و آثار به جای مانده در موزه های ارمیتاژ لنینگراد و متروپولیتن و موزه ایران باستان حاکی از رواج چها تکه دوزی در دوره سلجوقی می باشد.

 

انتهای پیام/1000

 

 

 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار