دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران در گفتگو با آوای خزر:
صدور ۲۵۰ موافقت اصولی گلخانه‌ها در مازندران در مدت دوماه
 مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران از صدور ۲۵۰ پروانه موافقت اصولی گلخانه‌ها در مازندران طی ۲ ماه خبر داد و گفت: این اقدام در راستای تسهیلگری در حوزه کشت گلخانه‌ای صورت گرفت در حالی که به طور معمول، صدور این مجوزها، ۴ تا ۶ ماه و یا بیشتر به طول می‌انجامید.


"سید رحیم بخشی" در آستانه سال نو در گفتگو با خبرنگار آوای خزر، با اشاره به اینکه در سال ۹۹ با شرایط خاص کرونا و تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران، واحد‌های تولیدی ما با مشکلاتی ازجمله در بحث صادرات، انتقال ارز و تأمین مواد اولیه مواجه شدند، به همفکری و هماهنگی استانی برای برون‌رفت از موانع اقتصادی پرداخت.

وی با بیان اینکه "اشتغال" موضوع نخست و اساسی  کشور و استان است و بنابراین در دولت و به تبع آن در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها برای ایجاد اشتغال کارگروه تخصصی برگزار می‌شود، اعلام کرد: در سالجاری، ۲۱ هزار و ۴۵۰ شغل در برنامه‌ای که ابلاغ شد تعهد مازندران بود، اما با احتساب اصناف و جدول آماری می‌توانیم بگوییم که ۲۳ هزار و ۹۰۷ شغل تا اسفندماه امسال تحقق یافته که برابر است با ۱۱۲ درصد تعهدات استان.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران تصریح کرد:، اما شاید برای هر شنونده، بیننده و خواننده‌ای این شبه ایجاد شود که در شرایطی که واحد‌های خدماتی و گردشگری با مشکل مواجه بودند، تحقق بیش از آمار ابلاغی، چگونه صورت گرفته است؟!

بخشی ادامه داد: بخش صنعت و معدن ۱۳۲ درصد، کشاورزی ۱۲۳ درصد، گردشگری ۵۲ درصد، خدمات و بازرگانی ۷۶ درصد و سایر بخش‌ها ۱۴۷ درصد به تعهدات خود عمل کردند و به‌طور میانگین ۱۱۲ درصد تحقق اشتغال داشتیم.
 
صدور ۲۵۰ موافقت اصولی گلخانه‌ها در مازندران در مدت دوماه

وی در بخش دیگری از گفتگو، در بحث طرح یارانه دستمزد که دولت معین کرده است، توضیح داد که ۳۰ درصد حداقل دستمزد شاغلین بیمه‌شده با شرایطی که برای پذیرنده و معرفی‌شدگان در سامانه تعریف شده، در مازندران تعهد ما ۲ هزار و ۳۹ نفر بود، اما ۲ هزار و ۱۴۵ نفر، معادل ۱۰۵ درصد تحقق داشتیم و سعی می‌کنیم همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: علاج واقعه؛ همت، شجاعت، اهتمام جدی و پیگیری است؛ ما نیز در این راه از دهیاری گرفته تا استانداری با رویکرد تسهیلگری، مطالبه‌گری و شفافیت، مسائل را برای اذهان عمومی شرح داده و هر منطقه‌ای را با ظرفیت‌هایی که دارد مورد ارزیابی قرار بدهیم.
 
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران گفت: سرمایه‌گذارانی که وارد مقوله کارآفرینی و اشتغال می‌شوند باید اهلیت مالی و اجرایی لازم را داشته باشند، آن‌ها باید مشاوره‌های لازم را دریافت کنند و برای اشتغال پایدار قدم بردارند.

این مسوول با بیان اینکه در بحث گلخانه‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته و بنیاد برکت بزرگترین هلدینگ در همین زمینه در استان است، افزود: پروژه‌های گلخانه‌ای خوبی در بابل، قائمشهر، ساری و سایر مناطق مازندران ایجاد شده و کشت گلخانه‌ای در حال رونق گرفته است.

بخشی معتقد است؛ اگر به دنبال مهاجرت معکوس و ایجاد اشتغال پایدار در روستا‌ها هستیم باید تدابیری اندیشیده شود که تغییر کاربری از ویلاسازی و ساخت و ساز‌های غیرمجاز به سمت ساخت و ساز‌هایی در حوزه کشاورزی برود و به همین دلیل بر تأسیس مجتمع‌ها یا شهرک‌های کشاورزی تأکید داریم تا اشتغال و تولید به روستا‌ها بازگردد.

عضو شورای اداری مازندران با بیان اینکه جوانان مستعد، نخبه، و عاشق کار و تلاش در حوزه‌های دانش‌بنیان داریم که باید مورد حمایت قرار بگیرند، گفت: در کنار آموزش‌های عملی شغلی، و بهبود فضای کسب و کار، باید در صدور مجوز‌ها برای این افراد تسهیل شود.

وی ادامه داد: معمولاً دریافت پروانه‌های موافقت اصولی گلخانه‌ها ۴ تا ۶ ماه و یا بیشتر به طول می‌انجامید، اما در راستای تسهیلگری، با تلاش‌هایی که مجموعه استانداری و فرمانداری‌های استان انجام دادند، ۲۵۰ مجوز را در کمتر از ۲ ماه صادر کردیم.
صدور ۲۵۰ موافقت اصولی گلخانه‌ها در مازندران در مدت دوماه

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران با بیان اینکه کار دستگاه‌های اجرایی فقط موافقت اصولی نیست، اظهار کرد: امروز سرمایه‌گذاران و پرسنل تحصیلکرده و اغلب نخبه در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول تحصیل هستند، آن‌ها با شور و عشق فعالیت دارند و همین‌ها مفسده و رانت را کم می‌کند.

بخشی با اشاره به رویکرد برنامه ششم که به "توازن منطقه‌ای" توجه دارد، تصریح کرد: ۲۳ هزار و ۷۵۶ کیلومتر مربع از رامسر تا گلوگاه باید متوازن و متناسب با مزیت‌هایی که دارند، رشد کنند.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران کشور در شرایط فعلی در واقع "فرماندهان جنگ اقتصادی و تولید" هستند، افزود: امروز دوران آزمون و خطا نیست که هر کس بیاید و بخواهد از دولت تسهیلاتی دریافت کند که شاید در کارش موفق باشد یا نباشد، امروز مانند دوران دفاع مقدس باید افراد دارای دانش و توانایی فرماندهی را به دست گرفته و امکانات را برای تحقق اهداف کشور به‌کار بگیرند.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران با بیان اینکه باید به جوانِ فناورِ کارآفرین میدان بدهیم، گفت: در سرمایه‌گذاری باید افراد نخبه را هدایت کنیم. این‌ها سرمایه‌های جامعه‌اند. باید در صدور مجوز کسب و کار برای آن‌ها تسهیلگری کنیم، و اینطور نباشد که یک عده سرمایه‌گذار پشت در بمانند و مجوز نگیرند و عده‌ای دیگر به‌راحتی مجوز دریافت کنند.

سید رحیم بخشی در پایان سخنان خود با اعتقاد به اینکه "هر وقت کار را به اهلش سپردیم، موفق شدیم"، افزود: دستگاه‌های اجرایی وکیل سرمایه‌گذاران هستند، باید مشاوره بدهند و راهنمایی کنند، باید به این باور برسیم که سرمایه یک شهر "اشتغال" آن است. بدانیم که اگر زمین، سرمایه و فرصت‌های طلایی را به جوانان عاشق و دارای انگیزه و اندیشه بسپاریم، اشتغال پایدار ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۱
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها