دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۵
تمیز کردن وسایل خانه و آشپزخانه عمر مفید دستگاه‌ها را افزایش می‌دهد. یکی از کاربردی‌ترین و پراستفاده‌ترین وسایل هر خانه‌ای ماشین لباسشویی است. اگر «چطور ماشین لباسشویی رو تمیز کنیم» سوال شما هم هست و به دنبال بهترین راه هستید، همراه ما باشید.
به گزارش آوای خزر، آیا ماشین لباسشویی نیاز به تمیز کردن دارد؟ تمیز کردن دستگاه پاکیزگی!

شاید باورش عجیب باشد که ماشین لباسشویی نیاز به تمیز کردن دارد. کار ماشین لباسشویی شستن و تمیز کردن لباس‌ها است. به همین دلیل بسیار گمان می‌کنند که ماشین لباسشویی همیشه تمیز است و هیچ نیازی به تمیز کردن ندارد.
اگر شما هم با این باور موافق هستید به زودی باید گوشی تلفن خود را برداشته و با یک شرکت تعمیرات لوازم خانگی تماس بگیرید؛ چراکه دستگاه شما خراب خواهد شد. ما از ماشین لباسشویی برای شستن همه لباس‌ها استفاده می‌کنیم. همین مساله موجب می‌شود که میکروب زیادی داخل دستگاه جمع شود. جدای از این مساله بهداشتی، پرزهای لباس در قسمت‌های مختلف ماشین لباسشویی جمع می‌شوند.
هر دو مشکل می‌تواند تمیزی لباس‌ها و سلامت دستگاه را به خطر بیندازد. بنابراین جداً توصیه می‌کنیم که به فکر تمیز کردن ماشین لباسشویی خود باشید.

چه قسمت‌هایی از ماشین لباسشویی را می‌توان تمیز کرد؟
اگر هنگامی که تعمیر ماشین لباسشویی انجام می‌شود، به قطعات و پیچیدگی دستگاه دقت کرده باشید، انواع و اقسام قطعات را می‌بینید. طبیعتاً منظور ما از تمیزی، تمیزی قطعاتی که قابل شستشو و تمیز کردن در منزل هستند. لاستیک درب ماشین لباسشویی، محفظه جاپودری، فلتر دستگاه، درب ماشین لباسشویی و محفظه دیگ 5 قسمتی هستند که می‌توان به راحتی آن‌ها را تمیز کرد.

5 گام تا تمیزی کامل ماشین لباسشویی
در ادامه این مقاله در 5 گام ساده ماشین لباسشویی خود را برق انداخته و حسابی تمیز کنید. پیش از شروع کار حتماً و حتماً از خاموش بودن دستگاه و متصل نبودن آن به پریز برق اطمینان حاصل کنید.

1. تمیز کردن لاستیک درب ماشین لباسشویی؛ محل میکروب‌ها و کثیفی‌ها
شاید کمتر به درب لاستیکی ماشین لباسشویی توجه کرده باشد. در اثر بی‌توجهی و با گذشت زمان در زیر حلقه در، کپک و رسوبات زیادی جمع می‌شود. این رسوبات حاصل مواد شوینده‌ای است که برای تمیز کردن لباس‌ها داخل دستگاه ریخته می‌شود. بسیاری از اوقات بوی بدی که از ماشین لباسشویی به مشام می‌رسد مربوط به همین تمیز نکردن لاستیک درب دستگاه است.
برای تمیز کردن این قسمت کافی است از یک دستمال به همراه مواد شوینده استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما شیارها بین لاستیک‌ها را بررسی کرده تا شیء خارجی وجود نداشته باشد. همچنین این قسمت محل جمع شدن مو و پرز است که با یک دستمال به راحتی می‌توانید از شرشان خلاص شوید.

2. محفظه جاپودری؛ تمیز کردن رسوبات
برخی از دستگاه‌ها به دلیل قدیمی بودن سیستم خود به صورت کامل از پودر ماشین لباسشویی استفاده نمی‌کنند. معمولاً مقدار بسیاری کمی از این پودر به جداره‌های ماشین لباسشویی می‌چسبد و در درازمدت رسوب ایجاد می‌کند. برای تمیز کردن این قسمت کافی است از یک اسکاچ استفاده کنید و حسابی محفظه تمیز کنید. دقت داشته باشید اگر محفظه از جای خود خارج نمی‌شود می‌توانید در داخل محفظه با اسکاچ حسابی جداره‌ها و کف جاپودری را تمیز کنید.
به جای اسکاچ می‌توانید از یک مسواک آغشته به یک ماده شوینده ملایم یا حتی مواد طبیعی مثل سرکه هم استفاده کنید. پس از تمیز کردن باید مدت صبر کنید تا محفظه به صورت کامل خشک شود. سپس محفظه را به جای اولش بازگردانید.

3. فیتلر لباسشویی؛ گاهی تمیزی گاهی تعویضی!
اگر بخواهیم کثیف‌ترین قسمت یک ماشین لباسشویی را نام ببریم، قطعاً فیلتر آلوده‌ترین قسمت است. در فیلتر دستگاه انواع پرز، مو و حتی دکمه‌های جداشده از لباس‌ها قرار می‌گیرد. در ماشین لباسشویی‌‌های مختلف محل قرار گرفتن فیلتر متفاوت است. اما عموماً در پایین دستگاه قرار دارد.
توصیه ما این است که به صورت مرتب، ماهانه یا هفتگی، فیلتر را به صورت کامل تمیز کنید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم هرچند وقت یکبار فیلتر ماشین لباسشویی را تعویض کنید.

4. درب ماشین لباسشویی را با سرکه برق بیندازید!
برای تمیز کردن دب ماشین لباسشویی از یک دستمال استفاده کنید. ابتدا در را کاملاً خشک کرده و سپس با استفاده از یک اسفنج کفی و دستمالی تمیز به صورت کامل تمام در را تمیز کنید. محلول سرکه و آب هم در این بخش قابل استفاده است و می‌تواند درب شما را برق بیندازد.

5. محفظه داخی ماشین لباسشویی؛ کمک گرفتن از دستگاه برای تمیزی خودش!
برای تمیز کردن محفظه داخلی از خود ماشین لباسشویی استفاده کنید. یک قرص مخصوص تمیز کردن ماشین لباسشویی یا جوش شیرین برای تمیزی و برق انداختن داخل دستگاه کافی است. فقط پس از گذاشتن هرکدام از این شوینده‌ها باید ماشین لباسشویی را بدون لباس و با آب 60 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا دستگاه به صورت کامل خودش را شستشو دهد.

چند نکته تکمیلی برای تمیز کردن ماشین لباسشویی
تا اینجا به صورت کامل به سوال این مقاله، چطوری ماشین لباسشویی را تمیز کنیم، پاسخ دادیم اما چند نکته تکمیلی باقی مانده که در این قسمت این موارد را با یکدیگر بررسی می‌کنیم.

بهترین راه از بین بردن بوی بد ماشین لباسشویی چیست؟
نصف پیمانه جوشین شیرین را در محفظه داخلی بریزید. سپس نصف پیمان سرکه را در داخل محفظه شوینده قرار داده و دستگاه را روشن کنید. با همین تکنیک ساده می‌توانید به صورت کامل بوی بد ماشین لباسشویی را از بین ببرید.

آیا استفاده از اسید سیتریک برای تمیز کردن ماشین لباسشویی مناسب است؟
شما می‌توانید از اسید سیتریک هم برای تمیز کردن ماشین لباسشویی استفاده کنید. برای شروع بایستی اسیدسیتریک را داخل محفظه شستشو ریخته و ماشین لباسشویی را برای دمای بالا تنظیم کنید. معمولاً 90 درجه برای این شستشو مناسب است. سپس دستگاه را روشن کنید و منتظر بمانید که دستگاه به کمک این ماده شیمایی قوی خودش را به صورت کامل شستشو دهد./دلگرم

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار