دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۹
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران:
مدیران دستگاه‌ها باید کف مقررات و سقف اختیارات را ببینند
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران گفت: مدیران اقتصادی باید کف مقررات و سقف اختیارات را ببینند تا پشتیبانی و مانع‌زدایی در فضای کسب و کار صورت بگیرد.

"دکتر رحیم بخشی" در گفتگو با خبرنگار آوای خزر در ساری با اشاره به مبحث مهم بهبود فضای کسب و کار در کشور، بیان کرد: به اعتقاد کارشناسان داخلی و خارجی، ایران نسبت به کشور‌هایی که در زمینه بهبود فضای کسب و کار ممتاز هستند یکسری مشکلاتی دارد که تسهلیگری و مطالبه‌گری بیشتری باید صورت بگیرد.

وی باتوجه به عنوان شعار امسال مقام معظم رهبری با نام "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" بیان کرد: در بخش مانع‌زدایی‌ها تنها افراد مانع نیستند بلکه قسمتی از آن به برداشت‌های کارشناسان و بخشی هم به بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها مربوط است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری معاونت اقتصادی استانداری مازندران با اعتقاد به اینکه به جای دیدگاه "مضیّق" باید دیدگاه "موسّع" در برداشت‌های خود داشته باشیم، گفت: مدیران ما باید کف مقررات و سقف اختیارات را ببینند تا پشتیبانی و مانع‌زدایی در فضای کسب و کار صورت بگیرد.

دکتر بخشی ادامه داد: در جهت مانع‌زادیی نیز برخی بانک‌ها و ادارات کمیته‌های کارشناسی تشکیل دادند، علاوه بر آن نیز شورای گفتگو به ریاست استاندار و دبیری بخش خصوصی داریم که از ابتکارات و شاهکار‌های نظام است.

وی با بیان اینکه از همه نظرات، پیشنهادات و راهکار‌ها جهت بهبود فضای کسب و کار استقبال می‌کنیم، افزود: اکنون در کشور گروه‌های کارشناسی و نهاد‌های مدنی مشکلات را بررسی می‌کنند که در مرکز پژوهش‌های مجلس، قوه قضاییه، دولت و رسانه‌ها نمونه‌هایی از آن را داریم.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران گفت: امروز بخشی از نیروی انسانی واحد‌های تولیدی ما چه در بخش مدیریت و سایر بخش‌ها از قشر تحصیلکرده هستند و همین ظرفیت، در بهبود فضای کسب و کار مؤثر است.

عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استانداری مازندران معتقد است که در هر فعالیت اقتصادی اگر مدیریت اجرایی و مدیریت سرمایه‌گذاری را به اهلش سپردیم کار‌ها به خوبی پیش رفت.

وی ادامه داد: ضمن اینکه ما اقدامات سرمایه‌گذاران و روند فعالیت آن‌ها را رصد می‌کنیم، زیرا شفاف‌سازی در این زمینه جلوی بسیاری از انحرافات را می‌گیرد؛ مردم باید کسانی که از زمین‌های دولتی و تسهیلات ارزان‌قیمت استفاده کردند را بشناسند.

مدیران دستگاه‌ها باید کف مقررات و سقف اختیارات را ببینند

دکتر بخشی با تأکید بر اینکه "با کار گروهی می‌توانیم به نتیجه برسیم و معتقدم برای برخی از سرمایه‌گذاران می‌توانیم یک‌هفته‌ای مجوز بگیریم"، اظهار کرد: سرمایه‌گذارانِ دارای اهلیت اجرایی و مالی در مدت کوتاهی براساس تفاهمنامه‌ای که با استانداری به امضا می‌رسانند مجوز دریافت می‌کنند و نمونه آن را اخیراً برای یک سرمایه‌گذاری به اجرا رساندیم که مجوزات اصلاح نژاد، پرورش دام سبک و سنگین و همچنین گلخانه برای او در یک‌هفته صادر شده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مازندران با بیان اینکه دهیار، بخشدار و فرماندار هم می‌توانند در حیطه مدیریتی و برابر وظایفی که قانون به آن‌ها محول کرده است، با سرمایه‌گذاران یادداشت تفاهم امضا کنند، به‌طور ویژه از دهیاران خواست که به‌عنوان نماینده عالی دولت در روستا از این فرصت استفاده کنند.

وی ادامه داد: با امضای تفاهمنامه و صدور مجوز کار‌ها به پایان نمی‌رسد بلکه مجوز تنها بخشی از کار بوده و تازه ابتدای راه است. پس از آن، سرمایه‌گذار باید مشاوره و راهنمایی بگیرد و امکانات و پشتیبانی‌های لازم برای او مهیا شود.

عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه اگر فرد سرمایه‌گذار در شهرک یا نواحی صنعتی یا خارج از آن که تغییر کاربری داده، مشغول کار شد و به هر دلیلی نتوانست ادامه بدهد و کار را تعطیل کرد؛ مدیر شهرک باید با او فسخ قرارداد و پروژه را به اهلش واگذار کند، زیرا در شهرک که با امکانات دولتی ایجاد شده، جای سودجویی نیست.

وی در پایان گفت: استان مازندران با وسعت ۲۳ هزار و ۷۵۶ کیلومتر مترمربع، دارای ۳ هزار هکتار زمین با کاربری صنعتی است و علاوه بر آن لکه‌های صنعتی دیگر در خارج از شهرک دارد و این را همگان باید بدانند و تشکل‎ها، سمن‌ها، مردم و مسوولان از این نظر که چه فعالیتی در آن انجام شده، چه میزان اشتغال داشته و یا چرا در برخی موارد انحراف ایجاد شده، مطالبه‌گری کنند.

انتهای پیام/۱۰۰۱
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار