دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۶
پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که رادیواکتیو ناشی از آزمایش‌ بمب هسته‌ای طی دوره جنگ سرد، در عسل‌های تولید آمریکا وجود دارد.

 

به گزارش آوای خزر و به نقل از دیلی‌میل، گروهی از پژوهشگران "دانشگاه ویلیام اند مری" (William & Mary University) آمریکا، "سزیم-۱۳۷" (cesium-137) را که یک محصول جانبی شکافت هسته‌ای است، در بیش از نیمی از ۱۲۲ نمونه مورد بررسی خود کشف کرده‌اند.

اگرچه سطح رادیواکتیو موجود در نمونه‌ها، برای صدمه زدن به انسان کافی نیست اما نتایج این پژوهش، اثرات بلندمدت بارش هسته‌ای را بر محیط زیست نشان می‌دهند.

نمونه‌های عسل با سطوح بالاتر رادیواکتیو، از قسمت‌هایی در آمریکا گردآوری شده‌اند که بارش کمتری دریافت می‌کنند و خاک آنها سطح پایین‌تری از پتاسیم دارد.

نظر پژوهشگران این است که سزیم و پتاسیم، شباهت‌هایی دارند؛ به همین دلیل گیاهانی که به پتاسیم نیاز دارند، سزیم را به جای آن جذب می‌کنند. بدین ترتیب، گرده گل‌ها آلوده می‌شود.

"جیم کاست" (Jim Kaste)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما در یک دوره، صدها سلاح هسته‌ای را در جو آزمایش کردیم. این کار، ایزوتوپ‌هایی را در محیط زیست پراکنده است.

این پژوهش، از سال ۲۰۱۷ آغاز شد و گروهی از دانشجویان ماموریت یافتند تا نمونه‌هایی از مواد غذایی را برای آزمایش وجود ذرات رادیواکتیو مورد بررسی قرار دهند. دانشجویان، مواد غذایی متفاوتی را با خود آوردند که پس از آزمایش، ردپایی از سزیم-۱۳۷ در آنها دیده شد اما نتیجه بررسی یک شیشه عسل که از یک مغازه در کارولینای شمالی آورده شد، شگفت‌آور بود.

پژوهشگران در بررسی‌های بعدی، ۱۲۲ نمونه عسل را آزمایش کردند که از ایالات مین تا فلوریدا جمع‌آوری شده بودند. پس از بررسی، در ۶۸ نمونه از عسل‌ها، سزیم-۱۳۷ دیده شد.
آلودگی مواد غذایی به سزیم-۱۳۷، در پی حوادث هسته‌ای چرنوبیل و فوکوشیما نیز باعث ایجاد نگرانی شد و مقامات را وادار کرد تا مواد غذایی را از فروشگاه‌ها خارج کنند اما به گفته کاست، سطح این ماده در عسل‌های آمریکا، بسیار کمتر از اندازه‌ای است که برای انسان مضر باشد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار