دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۲
مصرف بیش از حد ماهی‌ها هم پیامدهای خطرناکی برای افراد داشته باشد، مطالعه‌ای که که چندی پیش روی ۲۶۱۸۴ زن باردار صورت گرفت و گزارش نهایی آن در بخش کودکان نشریه پزشکی آمریکا (جاما) به چاپ رسید، نشان داد که مداومت بسیار در مصرف ماهی در دوران بارداری آثار سوئی بر سلامت آینده کودک دارد.

به گزارش آوای خزر، فریبا کوهدانی، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به خبرآنلاین می‌گوید: «در کنار همه ویژگی‌های مثبت، مشکل عمده‌ای که در مصرف غذاهایی دریایی می‌تواند متوجه سلامت ما باشد، دریافت فلزات سنگین است. در این منبع غذایی فلزاتی مثل سرب و جیوه وجود دارند که ممکن است مشکلاتی برای سلامتی به وجود بیاورند. البته مصرف هفته‌ای دو بار ماهی مشکلی به وجود نمی‌آورد. بنابر این لازم است در مصرف همه مواد غذایی از جمله ماهی‌ها تعادل داشته باشیم.»

همچنین نوع تهیه ماهی‌ها هم در تاثیرات آن در سلامتی نقش دارد، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این رابطه می‌گوید: «ما ماهی را معمولا سرخ می‌کنیم که این هم برای سلامت خوب نیست و ممکن است همراه این ماده بسیار خوب و مفید مواد غذایی مضری هم وارد بدنمان کند. به همین دلیل باید در مصرف ماهی از شیوه‌های دیگر آشپزی هم استفاده کنیم.»

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار