دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۱۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۹

افزایش خطر مشکلات حاد تنفسی نوزادان با کمبود ویتامین دی

به گزارش آوای خزر، به نقل از اسکوپ نیوز، در این تحقیق سطح ویتامین D بیش از ۱۳۰۰ نوزاد در هنگام تولد بررسی شد و سپس داده‌های بیمارستان برای پذیرش کودکان با مشکلات تنفسی در سال اول زندگی مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج حاکی از آن است، نوزادانی که در بدو تولد میزان کمتری ویتامین D دارند، بیشتر از سایر همتایان خود به دلیل عفونت‌های حاد تنفسی در بیمارستان بستری می‌شوند (بیش از یک‌بار)   و مدت طولانی‌تری در بیمارستان باقی ماندند.

دکتر کامرون گرانت، استاد اطفال دانشکده علوم پزشکی و بهداشت دانشگاه و متخصص اطفال در بیمارستان کودکان استارزشیپ نیوزیلند اظهار کرد: این تحقیق نقش مهم ویتامین D در سلامت نوزادان را برجسته می‌کند.

 وی می‌گوید: «این یافته‌ها برای کشوری مانند نیوزیلند که در آن نرخ بالایی از بستری کودکان خردسال در بیمارستان به دلیل ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی است پیامدهای مهمی در سیاست‌گذاری دارد و بهبود وضعیت ویتامین D در دوران بارداری و نوزادی می‌تواند از پذیرش آنان در بیمارستان به دلیل عفونت‌های تنفسی جلوگیری کند.»

توصیه‌هایی برای پیشگیری از کمبود ویتامین D

پروفسور گرانت در ادامه افزود: میزان ویتامین D در نوزاد تازه متولد شده عمدتا توسط سطح ویتامین D مادر باردار تعیین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نتایج تحقیقات قبلی نشان دادند که ارائه مکمل ویتامین D به زنان باردار و نوزادان آنان منجر به کاهش مراجعه به بیمارستان برای عفونت‌های تنفسی در ۱۸ ماه اول زندگی می‌شود.

وی توصیه کرد: مصرف مکمل ویتامین D برای همه زنان باردار و نوزادان تازه متولد شده در زمستان و بهار، فصولی با ویتامین D کمتر، مهم است.

نتایج این تحقیق حاصل بررسی داده‌های بزرگ‌ترین مطالعه طولی معاصر نیوزیلند است که در نشریه Paediatric and Perinatal Epidemiology منتشرشده است.

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار